Eaton Fuller Transmission Hybrid Lampu Gear Témbongkeun déskripsi2019-05-29T22:59:21+00:00

Eaton Fuller Transmission Hybrid Lampu & Déskripsi Témbongkeun gear

Sakabéh sistem hibrida Eaton Fuller ngagunakeun kombinasi 3 lights to indicate failures of different operating systems and the ability of the vehicle to drive. lampu ieu kaasup beureum "Service" lampu, Amber "Cék Hybrid" lampu, jeung beureum "Lirén Hybrid" lampu. Read Below for Eaton Fuller transmission hybrid light & déskripsi tampilan gear.

Beureum "Service" Lampu

  • Lampu anu lokasina dina Button Push shift Control na berbunyi "Service".
  • Lampu dihurungkeun tur kaluar ku Unit Transmission Control Electronic (TECU) pikeun transmisi faults otomatis ngaliwatan High Integritas Patalina (maehan).
  • Lampu ogé asalna on momentarily di konci on salaku bagian tina TECU timer test.

Amber "Cék Hybrid" Lampu

  • Lampu anu lokasina deukeut tengah dash nu. Éta Amber na berbunyi "cék Hybrid".
  • Lampu dihurungkeun tur kaluar langsung ku Control Module Hybrid (HCM) sarta langsung ku controller Awak leuwih J1939.
  • Lampu dihurungkeun lamun lepat sistem hibrida anu aktip.
  • Nalika lampu Amber dihurungkeun, wahana masih bisa disetir; kumaha oge, wahana bisa beroperasi tanpa listrik hibrid mantuan.

Beureum "Engke Hybrid" Lampu

  • Lampu anu lokasina deukeut tengah dash nu. lampu geus beureum sarta berbunyi "Lirén Hybrid".
  • Lampu dihurungkeun tur kaluar langsung ku HCM tur langsung ku controller Awak leuwih J1939.
  • Lampu dihurungkeun lamun lepat sistem hibrida anu aktip.
  • Nalika lampu dihurungkeun, wahana teu matak disetir. Ngangkut kendaraan ka treuk dealership OEM.

Blinking Amber "Cék Hybrid" Lampu

The majority of vehicles have a red Stop Switch on the front of the Power Electronics Carrier (PEC). If this switch is pushed in, nu Amber "cék Hybrid" lampu bakal ngacieupan.

  • pikeun ngareset, narik pindah kaluar jeung ngahurungkeun konci kaluar pikeun 2 menit. Nuluykeun ka uji diagnostik pikeun sesar anu ayeuna Active.
  • Lamun lampu tetep dina, buka "Prosedur diagnostik Hybrid"Tur mimitian kalayan hambalan 3 "Meunangkeun Faults Active kalawan ServiceRanger".
  • Kudu aya hiji Active lepat Code 76 IMF 4, atawa lepat Code 116, IMF 10.

"ST" dina display Gear

A “ST” in the gear display indicates a driver-triggered snapshot was recorded. Snapshot mangrupakeun alat diagnostik anu digunakeun pikeun moto data husus wanoh lepat lumangsung. It is triggered through two different means listed below:

  • Kode sesar dipicu – faults husus bakal pemicu nu HCM atanapi TECU candak file snapshot pikeun dimeunangkeun engké. Metoda ieu moal nembongkeun hiji "ST" dina tampilan gear.
  • supir dipicu – Lamun supir pilih pikeun moto a snapshot hiji kajadian, anjeunna perlu mutuskeun lamun manehna hayang TECU atanapi HCM data. Candak a snapshot TECU pilih, Lemah sareng tombol Up dua kali. Candak a snapshot HCM pilih, Ngajalankeun atawa Low na tombol Up na tombol Turun.

"PD" dina display Gear

A “PD” in the gear display indicates the TECU and HCM are in a special diagnostic mode called Product Diagnostic Mode (PDM).For more details on the mode and its operation, tingali "Produk Mode diagnostik (PDM)"

“CA” dina display Gear

"CA" dina tampilan gear nunjukkeun HCM ieu detecting kaayaan nyiksa clutch.

  • Mun HCM nu ngadeteksi kaayaan nyiksa clutch dinya mimitina bakal nada tombol Push shift Control jeung lampu kilat "CA" dina tampilan gear.
  • Lamun kaayaan nyiksa clutch terus, sistem hibrida bakal ngidinan ngan hiji peluncuran listrik sajaba neraskeun nada jeung "CA."
  • Mun nu nyiksa clutch terus bari nyetir, sistem hibrida baris buka clutch nalika speed kandaraan anu handap 5mph sarta ngidinan clutch ka tiis.

“THE” dina display Gear

“OS "dina tampilan gear nunjukeun HCM ieu detecting kaayaan motor overspeed. wahana bakal upshift di Girang na Low otomatis; kumaha oge, lamun wahana aya dina modeu manual, tutup kana motor overspeed tur supir gagal mun upshift, wahana bakal:

  • Nembongkeun hiji "OS" nunjukkeun supir perlu pencét pedal jasa marake ngalambatkeun wahana; atawa,
  • The HCM boh bakal upshift kandaraan atawa ngurangan torsi pikeun nyegah motor ti akang overspeed.

“F” dina display Gear

"F" dina tampilan gear nunjukeun TECU geus kauninga hiji sesar Active. sesar Ieu bisa diaksés kalawan ServiceRanger. Tempo Lepat Code Index Prosedur Isolasi.

dash”-” dina display Gear

A "-" dina tampilan gear nunjukkeun transmisi anu nyangkut dina gear. Tempo Gejala-disetir Index Diagnostics.

Béntang "**" dina display Gear

Dua béntang "**" dina tampilan gear nunjukeun tampilan gear boga kakuatan, tapi euweuh komunikasi dina link data. Tempo
Gejala-disetir Index Diagnostics.

Dua Dashes "- -"Dina display Gear

Dua dashes "- -"Dina tampilan gear nunjukeun tampilan gear boga kakuatan, tur teu aya hadir komunikasi dina link data, atawa TECU teu berkomunikasi kalayan tampilan anu. Tempo Gejala-disetir Index Diagnostics.

Kosong Gear Témbongkeun

A tampilan gear kosong nunjukkeun tampilan geus leungit kakuatan, atawa TECU teu berkomunikasi jeung tampilan gear. Tempo Gejala-disetir Index Diagnostics.

sagala bagian transmisi anjeun peryogi urang gaduh eta! pengiriman barang dinten anu sami sadia, di sakuliah dunya.

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?

nelepon AYEUNA
email AS
Nelepon Ayeuna Button