Preventative Purwokerto Transmission2019-04-10T15:00:47+00:00

Preventative Purwokerto Transmission

A Purwokerto Panyegahan miboga alus (PM) program for your Eeaton Fuller transmission can avoid breakdowns, atawa ngurangan biaya atawa perbaikan. remen, transmission problems can be traced directly to poor maintenance. Following is an inspection schedule that may be helpful in setting up a preventive maintenance program. jadwal ieu teu sadaya-inklusif sakumaha interval inspeksi bakal rupa-rupa gumantung kana kaayaan operasi.

Purwokerto poean

tanghi hawa

Getihan tanghi hawa ngaleupaskeun cai atawa minyak.

leaks minyak

Pariksa sabudeureun bearing nyertakeun, PTO nyertakeun na surfaces machined séjén. Ogé pariksa keur leakage minyak dina taneuh sateuacan dimimitian treuk isuk-isuk.

unggal 10,000 Purwokerto mil

how to check oil level in heavy duty truck engine
proper oil level in heavy duty engine

Pariksa Level Minyak

Catetan: Sateuacan mariksa tingkat minyak, engine kudu idling & dipancarkeun nétral keur sahanteuna 2 menit. hawa pelumas kudu jadi antara 60 ° F & 120 ° F (15.5 ° C jeung 48.8 ° C).

unggal 20,000 Purwokerto mil

System jeung Pakait hawa

Pariksa keur leaks, hoses dipaké sarta Airlines, loose connections and loose capscrews. Check all capscrews in bolt circle of clutch housing for
looseness.

Clutch Housing Mounting Capscrew

Clutch ningkatna Perumahan

Pariksa Jauh Control beungkeut

  • Pariksa beungkeut U-mendi pikeun maké.
  • Pariksa keur ngariung.
  • Mieun lisah U-mendi.
  • Pariksa keur maké bushing.
  • Pariksa koneksi pikeun tightness.
  • Pariksa jeung bersih atanapi ngaganti unsur filter hawa.
linkage
bushing

Universal Joint Companion Flange

Universal Joint Companion Flange

kaluaran aci

Pry luhur ngalawan kaluaran aci mariksa clearance radial dina
bearing pungkur mainshaft.
Pariksa splines pikeun maké tina gerakan sarta aksi chucking
tina pendamping flange gabungan universal.

Pariksa keur torsi ditangtoskeun, 450 ka 500 lbs. ft. on twin countershaft models.

unggal 40,000 Purwokerto mil

mariksa clutch

Catetan: Inspection should be made according to the manufacturer’s specifications.

Pariksa rupa disc clutch pikeun maké.
Pariksa Peta dampening of clutch disetir plat.

release bearing
Remove hand hole cover and check axial and radial clearance in release bearing.
Check relative position of thrust surface of release bearing with thrust sleeve on push type clutches.

unggal *50,000 Purwokerto mil

Robah Transmission pelumas
*eusian awal dina unit anyar kudu dirobah di 5,000 mil

Fuller saran Purwokerto Panyegahan miboga

Preventative Purwokerto Operasi Sapopoe 5,000 10,000 20,000 30,000 40,000 50,000 60,000 70,000 80,000 90,000 100,000
Getihan tanghi Air & Dengekeun pikeun leaks X
Mariksa pikeun leaks Minyak X
Pariksa Level Minyak X X X X X X X X X X
Mariksa Pakait System Air X X X X X
Pariksa clutch Perumahan Capscrews pikeun Looseness X X X X X
Shafts pedal Lube clutch X X X X X
Pariksa Jauh Control beungkeut X X X X X
Cék & Bersih atanapi ngaganti Air filter Unsur X X X X X
Pariksa Kaluaran aci pikeun Looseness X X X X X
Pariksa clutch Operasi & carana ngatur X X
Robah Transmission Minyak *X X X

*eusian awal dina unit anyar. Tempo kaca lubrication transmisi.
Jadwal ngulang sanggeus 100,000 mil

sagala bagian transmisi anjeun peryogi urang gaduh eta! pengiriman barang dinten anu sami sadia, di sakuliah dunya.

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?

nelepon AYEUNA
email AS
Call Now Button