System hawa ngungkulan2019-04-10T15:00:47+00:00

System hawa ngungkulan

Eaton Fuller 8, 9, 10, 11, 13, 15, tur ngungkulan 18 Speed-Transmission Air System

gejala

  1. Hawa bocor di Shift kenop
  2. Hawa bocor di Budak klep
  3. Hawa bocor ti Transmission Breather atanapi Transmission Case anu pressurized
  4. Hawa bocor di Splitter Cover Silinder Port haseup
  5. Taya atanapi slow Range Shift kana Low
  6. Taya atanapi slow Range Shift kana High
  7. Rentang shifts kalawan Shift Lever di Gear

pangeling-elingPERHATOSAN: Paké perawatan lamun nyoplokkeun garis hawa atawa ngecék aliran hawa tina garis dipegatkeun. High-pressure air may exhaust suddenly. Ngagem gelas kaamanan. Exhaust all air pressure from the system before removing air filter/regulator or combination cylinder cover.

Catetan: Salila sadayana nguji, tekanan hawa kandaraan kudu leuwih gede ti 90 PSI (620 kPa). If during testing the pressure falls below 90 PSI (620 kPa), pastikeun transmisi nu aya dina nétral, ngamimitian mesin, and let the pressure build to governor cutoff. After the pressure reaches the governor cut off, nuluykeun nguji. The pressure is critical if the vehicle is equipped with a Pressure Protection Valve that would shut off the air supply to certain air circuits if the system pressure dropped below a preset level.
penting: Nganggo prosedur ngungkulan Sistim hawa di handap pikeun bagian ngagantian ngan lamun gejala nu bisa duplicated.
Lamun masalahna nyaeta intermittent, bagian anu moal cacad bisa diganti.

1. ciri – Hawa bocor di Shift kenop

Operasi normal:

  • A burst tina hawa bakal béak ti kenop shift nalika pindah sejen rentang ti low ka luhur. Ieu teh mahluk hawa
    exhausted ti "P" garis hawa.
  • A burst tina hawa bakal béak ti kenop shift nalika pindah tombol splitter rearward (shifting mun pamisah low). ieu
    ieu hawa keur exhausted ti "SP" garis hawa.

mungkin nyababkeun:

  • Leres napel garis hawa
  • bocor internal di klep budak
  • bocor internal dina klep sisipan
  • bocor internal dina shift kenop

Ningali tabel di handap pikeun léngkah ngungkulan jeung mungkin solusi:

Hawa bocor di Shift kenop
prosedur hasil Lengkah salajengna
Lengkah 1
Remove lower skirt on shift knob. Check for leaking fitting at the shift knob. bocor kapanggih. Perbaikan bocor pas atawa hawa garis
Taya bocor kapanggih Pindah ka lengkah 2
Lengkah 2
Check air lines to make sure all lines are connected to the proper ports on the shift knob. Air lines are not connected to the proper ports Sambungkeun garis leres
A.) Ngabalikeun tina "S" sareng "P" garis bakal hasil dina bocor konstan tina knalpot lamun rentang luhur anu dipilih. garis hawa disambungkeun ka palabuhan ditangtoskeun. Pindah ka lengkah 3
B.) Reversal of the H/L and “SP” lines will result in a constant leak when the splitter button is rearward.
Lengkah 3
Move the range selector lever down to low range. Check for constant air flow from the exhaust “E” port. aliran hawa angger ti “E” palabuhan. ngaganti kenop
Taya aliran hawa tina “E” palabuhan. Pindah ka lengkah 4
Lengkah 4
Mindahkeun pamilihan rentang nepi ka rentang luhur. Megatkeun garis hawa leutik disambungkeun ka "P" port sahiji kenop shift. Pariksa keur aliran hawa tina
port na garis hawa.
hawa konstan geus bocor ti "P" port atawa "E" port. Ngalereskeun atanapi ngaganti shift kenop.
Hawa datang kaluar tina garis hawa dipegatkeun. 1. Pariksa yen garis hawa disambungkeun kana klep budak "p" port.
2. Mun disambungkeun leres, ngaganti klep budak.
Hawa teu bocor ti boh port atanapi garis hawa dipegatkeun. Buka Lengkah 5
Lengkah 5
Ngantetkeun garis hawa jeung port "P". Mindahkeun pamilihan rentang turun ka rentang lemah sareng mindahkeun tombol splitter rearward. garis Pegatkeun ti port "SP". Pariksa keur hawa ngalir ti port SP dina kenop shift. geus nyérélék hawa tina garis SP. 1. Pariksa pikeun mastikeun "SP" garis disambungkeun ka panutup splitter silinder.
2. Lamun garis nu geus leres napel, pariksa yén klep sisipan (gaya heubeul) ieu leres dipasang (batang nyanghareup ka jero) na yén bore sisipan klep henteu cacad.
3. Ngaganti klep sisipan.
Hawa teu ngalir ti jalur. Ngalereskeun atanapi ngaganti shift kenop

2. ciri – Hawa bocor di Budak klep

Operasi normal:
A knalpot sakeudeung tina hawa di klep budak lumangsung salila shift rentang. The air from the low side of the range cylinder is exhausted as air pressure is applied to the high range side. oge, air from the high range side of the piston is exhausted as air pressure is applied to the low range side. The port haseup anu lokasina di klep budak transmisi ningkatna panganteur.
mungkin nyababkeun:

  • bocor internal dina rentang silinder.
  • bocor internal di klep budak.

Ningali tabel di handap pikeun léngkah ngungkulan jeung mungkin solusi:

Hawa bocor di Budak klep
prosedur hasil Lengkah salajengna
Lengkah 1 Mastikeun hawa anu bocor tina port haseup dina klep budak teu a pas atawa hawa garis. Hawa anu bocor ti pas atawa hawa garis. Ngalereskeun atanapi ngaganti pas atawa hawa garis.
Hawa anu pasti bocor ti budak klep port haseup. Buka Lengkah 2
Lengkah 2 Mindahkeun rentang pamilihan handap pikeun milih rentang low. geus nyérélék ti port suplai rentang luhur dina rentang silinder hawa. Cabut panutup silinder rentang andrepair bocor rentang piston atanapi segel piston. saatos perbaikan, pariksa keur operasi rentang ditangtoskeun.
Leupaskeun 1/4″ I.D. garis hawa karét di port suplai rentang luhur dina silinder rentang.
Ngarasa keur aliran hawa tina port kabuka dina silinder rentang.
Perhatikeun lamun bocor hawa di klep budak ngan lumangsung lamun transmisi nu aya dina rentang luhur.
Ngulang test luhur tapi nyabut selang rentang hawa lemah sareng parios kalawan rentang luhur dipilih.
Taya aliran hawa tina port rentang luhur. Ngalereskeun atanapi ngaganti klep budak.

3. ciri – Hawa bocor ti Transmission Breather atanapi Transmission Case anu pressurized

Operasi normal:
Kudu aya euweuh aliran hawa ukuran tina breather transmisi.
mungkin nyababkeun:

  • Bocor di rentang yoke bar O-ring
  • Bocor di splitter yoke bar O-ring

Hawa bocor ti Transmission Breather atanapi Transmission Case anu pressurized
prosedur hasil Lengkah salajengna
Lengkah 1 Dengekeun keur bocor hawa kalawan transmisi nu bergeser ka duanana rentang lemah sareng tinggi. Bocor nya ukur dina rentang low. Dipiceun rentang silinder sarta mariksa keur ruksak rentang yoke bar, yoke bar O-ring, atawa silinder rentang. Ngalereskeun sakumaha dipikabutuh.
Bocor aya dina duanana rentang lemah sareng tinggi. Dipiceun splitter silinder. Mariksa keur ruksak splitter yoke bar, O-ring, atawa silinder. Ngalereskeun sakumaha dipikabutuh.

4. ciri – Hawa bocor di Splitter Cover Silinder Port haseup

Operasi normal:
A burst tina hawa baris haseup tina port ieu lamun shifting kana pamisah low (tombol splitter ieu dipindahkeun rearward bari di rentang low).
mungkin nyababkeun:

  • Ruksak / klep sisipan cacad
  • Bocor kaliwat sisipan klep éksternal O-cingcin
  • Bocor kaliwat splitter piston silinder

Hawa bocor di Splitter Cover Silinder Port haseup
prosedur hasil Lengkah salajengna
Lengkah 1 (gaya heubeul) Dipiceun klep sisipan. Pariksa keur kontaminasi, anjing laut ruksak, atawa gerakan caket. Pariksa bore sisipan klep dina panutup splitter silinder pikeun kontaminasi atanapi karusakan nu bakal ngahasilkeun leakage kaliwat sisipan klep O-cingcin. Kontaminasi atanapi karusakan kapanggih. Ngalereskeun atanapi ngaganti jadi perlu.
Taya kontaminasi atanapi karusakan kapanggih. Buka Lengkah 2
Lengkah 2 Cabut tutup splitter silinder sarta piston. Pariksa bore piston pikeun kontaminasi atawa ruksakna. Pariksa anjing laut piston pikeun ngaruksak. CATETAN: transmisi produksi mimiti dipaké hiji gasket kertas kana ngégél panutup splitter mun silinder, lamun perlu, ngaganti konfigurasi ieu kalawan desain klep spool nu migunakeun hiji O-ring. Kontaminasi atanapi karusakan kapanggih. Ngalereskeun atanapi ngaganti jadi perlu.

5. ciri – Taya atanapi slow Range Shift kana Low

Operasi normal:
Nalika rentang pamilihan dina kenop shift ieu dipindahkeun ka handap pikeun milih rentang low, air pressure will flow through the shift knob to the “P” port dina klep budak. The klep budak bakal langsung tekanan hawa ngaliwatan rentang low 1/4″ rubber hose to the range cylinder to shift the range. Bakal aya burst ringkes hawa di klep budak salaku samping rentang luhur tina exhausts rentang piston. oge, lamun rentang luhur anu dipilih, tekanan hawa dina “P” bakal béak di kenop shift. This will cause the slave valve to direct air to the rear side of the range cylinder piston. Tekanan hawa dina samping rentang low bakal béak di klep budak.
mungkin nyababkeun:

  • garis hawa lepat Hook up
  • suplai hawa cukup pikeun transmisi
  • Ruksak atawa filter hawa cacad / assembly regulator
  • Ruksak atawa cacad shift klep kenop master
  • Ruksak atawa klep budak cacad
  • Ruksak atawa cacad rentang silinder
  • Ruksak atawa cacad rentang yoke atanapi yoke bar
  • Ruksak atawa cacad rentang synchronizer
  • gearing ruksak atawa cacad dina bagian bantu transmisi

Taya atanapi slow Range Shift kana Low
prosedur hasil Lengkah salajengna
Lengkah 1 (gaya heubeul) Tempat anu uas shift di nétral. Pariksa keur leakage hawa konstan dina kenop shift, klep budak, jeung bisi transmisi
breather nalika duanana lemah sareng tinggi rentang geus dipilih.
bocor hawa angger dideteksi. Buka gejala saluyu sejenna mimiti. Tempo awal bagian Air System ngungkulan.
Taya bocor konstanta nu dideteksi. Buka Lengkah 2
Lengkah 2 Tempat shift uas di nétral. Mindahkeun rentang pamilihan nepi ka posisi rentang luhur. Di pungkur transmisi anu, pegatkeun sambungan 1/4″ garis hawa karét ti low port suplai rentang dina silinder rentang. Pariksa keur aliran hawa tina port rentang low. Hawa ngalir ti port rentang low. Cabut panutup silinder rentang sarta ngalereskeun bocor rentang piston atanapi segel piston.
Taya aliran hawa tina port rentang low. Buka Lengkah 3
Lengkah 3 Pariksa keur aliran hawa tina garis hawa dipegatkeun. Hawa ngalir ti garis hawa dipegatkeun. Pindah ka lengkah 6.
ngalir No hawa tina garis hawa dipegatkeun. Buka Lengkah 4
Lengkah 4 masang 100 PSI gauge hawa dina garis hawa tungtung dipegatkeun. Jeung uas shift di nétral, mindahkeun pamilihan rentang handap pikeun milih rentang low. Nitenan gauge nu gauge nu maca 0 PSI. Pindah ka lengkah 6.
gauge nu maos tekanan tapi leuwih handap ti 58 PSI atawa leuwih luhur ti 63 PSI. Ngaganti filter / regulator sarta pariksa keur operasi rentang ditangtoskeun.
gauge nu maos antara 58 – 63 PSI. Buka Lengkah 5
Lengkah 5 Pastikeun yén shift uas masih dina nétral. Gaduh asisten mindahkeun pamilihan rentang luhur jeung ka handap antara rentang lemah sareng tinggi. Teu tekanan diukur dina gauge nu ngabales gancang nalika bade ti luhur ka low? Tekanan gancang robah antara 58-63 PSI na 0 di gauge nu. Sistim hawa muncul bisa operasi nyugemakeun. Pindah ka lengkah 10.
Tekanan teu robah gancang di gauge. 1. Pariksa pikeun plugged atawa kotor filter dina filter / assembly regulator.
2. Pariksa pikeun pinched atanapi obstructed 1/4″ garis hawa karét antara filter / regulator sarta klep budak.
3. Pariksa pikeun pinched atanapi obstructed 1/4″ garis hawa karét antara klep budak jeung test gauge.
4. Mun kabeh nu nyugemakeun, pindah ka lengkah 6.
Lengkah 6 Tempat shift uas di nétral. Di kenop shift, mindahkeun uas Pilihan rentang nepi ka milih rentang luhur. Di klep budak, dipiceun garis hawa tina “P” palabuhan. (kudu garis hideung). Pariksa keur aliran hawa tina garis dipegatkeun. Hawa ngalir ti garis dipegatkeun. 1. Mastikeun yén garis hawa disambungkeun ka palabuhan anu bener di kenop shift.
2. Lamun garis nu bener, ngaganti shift kenop.
Taya aliran hawa tina garis dipegatkeun. Buka Lengkah 7
Lengkah 7 Pariksa keur aliran hawa tina “P” port dina klep budak. Hawa ngalir ti port ieu Ngaganti klep budak.
ngalir No hawa tina port ieu Pindah ka lengkah 8
Lengkah 8 Tempat anu uas shift di nétral. masang 100 tekanan PSI gauge di garis jeung “P” garis. Mindahkeun pamilihan rentang deui mudik ti low kana rentang luhur. gauge kudu némbongkeun robah tekanan gancang. gauge nu responds lalaunan. 1. Pariksa pikeun garis diwatesan antara kenop shift jeung klep budak.
2. Lamun garis nu bener, ngaganti shift kenop.
3. Pariksa pikeun plugged atawa kotor filter dina filter nu / assembly regulator.
4. Pariksa pikeun pinched atanapi obstructed 1/4″ garis hawa karét antara filter / regulator sarta klep budak.
5. Pariksa pikeun garis hawa pinched atanapi obstructed antara klep budak jeung “S” port dina kenop shift.
6. Mun kabeh anu alus, ngaganti shift kenop.
gauge nu gancang ngalir di antara 58-63 PSI na 0 PSI. Pindah ka lengkah 9.
Lengkah 9 Upami mungkin, leave air lines attached to slave valve. Unbolt the slave valve from transmission side. Check for free movement of the plunger pin protruding from the case under the slave valve. The pin should extract when the transmission is shifted into gear and retract when shifted into neutral.
CATETAN: upami hoyong, the slave valve can be actuated and tested while unbolted from the transmission case. Jalur hawa, of course, kedah tetep napel.
Actuating plunger pin teu mindahkeun kalawan bébas 1. Dipiceun actuating plunger pin na pariksa keur karuksakan.
2. Pariksa keur spring leungit atanapi pegat.
Actuating plunger pin belah kalawan bébas. Ngalereskeun atanapi ngaganti klep budak jeung pariksa keur operasi rentang ditangtoskeun.
Lengkah 10 Lamun sistem hawa geus diuji sarta kapanggih mun beroperasi nyugemakeun, éta bagian bantu kudu dihapus pikeun mariksa pikeun mékanis
masalah. Dipiceun bagian bantu sarta mariksa pikeun:
• beungkeutan ngeunaan rentang yoke bar atanapi piston
• Ruksak atawa cacad rentang yoke
• Ruksak atawa cacad rentang synchronizer
• retak countershaft weld hasilna gear ngarobahna kana aci
• Ruksak atanapi rentang cacad clutch ngageser
• bagian bantu gearing kaluar tina waktos

7. ciri – Taya atanapi slow Range Shift kana High

Operasi normal:
Nalika rentang pamilihan dina kenop shift ieu dipindahkeun ka handap pikeun milih rentang low, air pressure will flow through the shift knob to the ‘P” port dina klep budak. The klep budak bakal langsung tekanan hawa ngaliwatan rentang low 1/4″ rubber supply hose to the range cylinder to shift the range. Bakal aya burst ringkes hawa di klep budak salaku samping rentang luhur tina exhausts rentang piston.
oge, lamun rentang luhur anu dipilih, tekanan hawa dina “P” bakal béak di kenop shift. This will cause the slave valve to direct air to the rear side of the range cylinder piston. Tekanan hawa dina samping rentang low bakal béak di klep budak.
mungkin nyababkeun:

  • garis hawa lepat Hook up
  • suplai hawa cukup pikeun transmisi
  • plugged filter
  • tekanan regulator lepat
  • Ruksak atawa cacad shift klep kenop master
  • Ruksak atawa klep budak cacad
  • Ruksak atawa cacad rentang silinder
  • Ruksak atawa cacad rentang yoke atanapi yoke bar
  • Ruksak atawa cacad rentang synchronizer
  • gearing ruksak atawa cacad dina bagian bantu transmisi

Taya atanapi slow Range Shift kana High
prosedur hasil Lengkah salajengna
Lengkah 1 Tempat anu uas shift di nétral. Pariksa keur leakage hawa konstan dina kenop shift, klep budak, and transmission case breather when both low and high range have been selected. bocor hawa angger dideteksi. Buka gejala saluyu sejenna mimiti. Tempo awal bagian Air System ngungkulan.
Taya bocor konstanta nu dideteksi. Buka Lengkah 2
Lengkah 2 Tempat shift uas di nétral. Move range selector down to low range position. At the transmission rear, disconnect the 1/4rubber air line from the range cylinder high range supply port. Check for air flow from the cylinder high range port. Air flows from the high range port. Cabut panutup silinder rentang sarta ngalereskeun bocor rentang piston atanapi segel piston. saatos perbaikan, pariksa keur operasi rentang ditangtoskeun.
Taya aliran hawa tina port rentang luhur. Buka Lengkah 3
Lengkah 3 Pariksa keur aliran hawa tina garis hawa dipegatkeun. Hawa ngalir ti garis hawa dipegatkeun. Pindah ka lengkah 6.
ngalir No hawa tina garis hawa dipegatkeun. Buka Lengkah 4
Lengkah 4 masang 100 PSI gauge hawa dina garis hawa tungtung dipegatkeun. Jeung uas shift di nétral, mindahkeun pamilihan rentang handap pikeun milih rentang luhur. Nitenan gauge nu gauge nu maca 0 PSI. Pindah ka lengkah 6.
gauge nu maos tekanan tapi leuwih handap ti 58 PSI atawa leuwih luhur ti 63 PSI. Ngaganti filter / regulator sarta pariksa keur operasi rentang ditangtoskeun.
gauge nu maos antara 58 – 63 PSI. Buka Lengkah 5
Lengkah 5 Pastikeun yén shift uas masih dina nétral. Gaduh asisten mindahkeun pamilihan rentang luhur jeung ka handap antara rentang lemah sareng tinggi. Teu tekanan diukur dina gauge nu ngabales gancang nalika bade ti luhur ka low? Tekanan gancang robah antara 58-63 PSI na 0 di gauge nu. Sistim hawa muncul bisa operasi nyugemakeun. Pindah ka lengkah 10.
Tekanan teu robah gancang di gauge. 1. Pariksa pikeun plugged atawa kotor filter dina filter / assembly regulator.
2. Pariksa pikeun pinched atanapi obstructed 1/4″ garis hawa karét antara filter / regulator sarta klep budak.
3. Pariksa pikeun pinched atanapi obstructed 1/4″ garis hawa karét antara klep budak jeung test gauge.
garis hawa karét antara klep budak jeung test gauge.
5. Mun kabeh nu nyugemakeun, pindah ka lengkah 6.
Lengkah 6 Tempat shift uas di nétral. Di kenop shift, mindahkeun uas Pilihan rentang nepi ka milih rentang luhur. Di klep budak, dipiceun garis hawa tina “P” palabuhan. (kudu garis hideung). Pariksa keur aliran hawa tina garis dipegatkeun. Hawa ngalir ti garis dipegatkeun. 1. Mastikeun yén garis hawa disambungkeun ka palabuhan anu bener di kenop shift.
2. Lamun garis nu bener, ngaganti shift kenop.
Taya aliran hawa tina garis dipegatkeun. Buka Lengkah 7
Lengkah 7 Check for air coming out of the slave valve “P” palabuhan. Hawa ngalir ti port ieu Ngaganti klep budak.
ngalir No hawa tina port ieu Pindah ka lengkah 8
Lengkah 8 Tempat anu uas shift di nétral. masang 100 tekanan PSI gauge di garis jeung “P” garis. Mindahkeun pamilihan rentang deui mudik ti low kana rentang luhur. gauge kudu némbongkeun robah tekanan gancang. gauge nu responds lalaunan. 1. Pariksa pikeun garis diwatesan antara kenop shift jeung klep budak.
2.Check for a restricted exhaust port on the shift knob.
3. Pariksa pikeun plugged atawa kotor filter dina filter nu / assembly regulator.
4. Pariksa pikeun pinched atanapi obstructed 1/4″ garis hawa karét antara filter / regulator sarta klep budak.
5. Pariksa pikeun garis hawa pinched atanapi obstructed antara klep budak jeung “S” port dina kenop shift.
6. Mun kabeh anu alus, ngaganti shift kenop.
gauge nu gancang ngalir di antara 58-63 PSI na 0 PSI. Pindah ka lengkah 9.
Lengkah 9 Upami mungkin, leave air lines attached to slave valve. Unbolt the slave valve from transmission side. Check for free movement of the plunger pin protruding from the case under the slave valve. The pin should extract when the transmission is shifted into gear and retract when shifted into neutral. upami hoyong, the slave valve can be actuated and tested while unbolted from the transmission case. Jalur hawa, of course, kedah tetep napel. Actuating plunger pin teu mindahkeun kalawan bébas 1. Dipiceun actuating plunger pin na pariksa keur karuksakan.
2. Pariksa keur spring leungit atanapi pegat.
Actuating plunger pin belah kalawan bébas. Ngalereskeun atanapi ngaganti klep budak jeung pariksa keur operasi rentang ditangtoskeun.
Lengkah 10 Lamun sistem hawa geus diuji sarta kapanggih mun beroperasi nyugemakeun, the auxiliary section must be removed to inspect for mechanical problem. Dipiceun bagian bantu sarta mariksa pikeun:
• beungkeutan ngeunaan rentang yoke bar atanapi piston
• Ruksak atawa cacad rentang yoke
• Ruksak atawa cacad rentang synchronizer
• retak weld countershaft hasilna
gear ngarobahna kana aci
• Ruksak atanapi rentang cacad clutch ngageser
• bagian bantu gearing kaluar tina waktos

7. ciri – Rentang shifts kalawan Shift Lever di Gear

Operasi normal:
shifts rentang kedah ngan lumangsung nalika shift uas aya dina nétral. The range selector can be moved up or down while the shift lever is in a gear position, tapi shift teh moal lumangsung nepi uas shift ieu dipindahkeun ka nétral.
mungkin nyababkeun:
• dipaké atawa leungit actuating pin atawa klep hawa aci
• rail shift dipaké
prosedur:
Mun rentang geus dikonfirmasi ka mindahkeun jeung uas shift di gear, unbolt nu klep budak ti sisi midiyeum. Confirm that the actuating pin is present and that it is the proper part number for the corresponding slave valve. lamun bener, remove the shift bar housing assembly and check for a worn or damaged air valve shaft or worn shift rails. Ngaganti bagian perlu.

sagala bagian transmisi anjeun peryogi urang gaduh eta! pengiriman barang dinten anu sami sadia, di sakuliah dunya.

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?

nelepon AYEUNA
email AS
Call Now Button