Eaton Fuller 7 Babandingan speed Transmission2019-04-10T14:49:54+00:00

Eaton Fuller 7 Babandingan speed Transmission

Ngahubungan Us pikeun 7 Transmisi speed Pikeun Sale di diskon bedah!

Eaton transmisi geus direkayasa méré Anjeun ujung kalapa nu mikahayang. Naha nu nuju spec'ing a transmisi keur beurat-tugas atawa aplikasi sedeng-tugas, Eaton urang meunang nu katutupan, kalawan leuwih ti 100 taun sukses dibuktikeun dina dina jalan raya sarta aplikasi kaluar-raya, Eaton® mangrupakeun pamimpin global dina transmisi wahana. Below you can find the appropriate gear ratios for your 7-speed transmission model along with transmission weights, panjang tur PTO speed.

Kami teu ukur stock Eaton Fuller 7 speed sedeng-tugas manual transmisi dina pilihan anyar jeung remanufactured, kami oge ngajual asli bagian transmisi Eaton Fuller kaasup nyieun kit, gears, bearing kit, synchronizers, segel kit, arah, countershafts, housings bel, shafts input sarta beuki. Lamun perlu rebuilt transmisi Anjeun, bisa mantuan. Urang nyadiakeun jasa pangiriman rebuilding kualitas sarta bisa nyokot tur nganteurkeun transmisi Anjeun ti mana di dunya.

nelepon AYEUNA
email AS

Umum Transmission Catetan:

1. Panjangna Didaptarkeun tebih téh dimensi instalasi ti nyanghareupan perumahan clutch ka beungeut bottoming hareup pendamping flange atanapi yoke, iwal AT-1202 sarta 2-A-92, nu ti bottoming beungeut input yoke ka beungeut bottoming tina kaluaran yoke.
2. Beurat Didaptarkeun timbangan anu tanpa perumahan clutch, kadali na pelumas iwal disebutkeun dieusian. Kabéh timbangan anu perkiraan. nambah 7 lbs. [3.15 kg] mun model mibanda hiji pompa minyak internal.

Eaton Fuller 7 Babandingan speed Transmission Gear

7 Modél speed # Lbs-ft. Max TQ. leuwih Sadaya 1 % 2 % 3 % 4 % 5 % 6 % 7 panjangna inci lbs beurat. PTO Speed (% tina Engine)
INT. blk. ngabalikkeun babandingan
LL L H
T-955ALL 950 NA 26.54 27.09 11.04 6.48 11.17 6.35 3.75 2.38 1.54 1.00 34.1 646
T-8607A 975 10.50 10.20 10.50 71 6.13 65 3.71 47 2.51 37 1.83 37 1.34 34 1.00 28.4 575 51
T-8607B 975 12.35 12.03 12.35 73 7.15 66 4.31 58 2.72 49 1.83 37 1.34 34 1.00 28.4 575 51
T-11607A 1150 10.20 10.20 10.50 71 6.13 65 3.71 48 2.51 37 1.83 37 1.34 34 1.00 28.9 576 R-.513 / L-.513
T-11607B 1150 12.03 12.03 12.35 73 7.15 66 4.31 58 2.72 49 1.83 37 1.34 34 1.00 28.9 576 R-.513 / L-.513
T-14607A 1400 10.50 10.20 10.50 71 6.13 65 3.71 48 2.51 37 1.83 37 1.34 34 1.00 28.9 575 51
T-14607B 1400 12.35 12.03 12.35 73 7.15 66 4.31 58 2.72 49 1.83 37 1.34 34 1.00 28.9 575 51
TO-955ALL 950 NA 17.25 17.61 7.41 4.21 7.26 4.13 2.44 1.54 1.00 0.65 34.1 646
TO-955DLL 950 NA 17.25 17.61 7.41 4.21 7.26 4.13 2.44 1.54 1.00 0.75 34.1 646
TX-8607B 975 12.35 8.99 9.24 73 5.35 66 3.22 58 2.04 49 1.37 37 1.00 34 0.75 28.4 575 69
TX-14607B 1400 12.35 8.99 9.24 73 5.35 66 3.22 58 2.04 49 1.37 37 1.00 34 0.75 28.9 575 69
one year warranty

Transmisi anyar atawa diwangun deui ku pro Gear jeung ditutupan ku sataun, jaminan mileage taya. *Tempo jaminan. Kabéh HARANSI séjén téh éta tina produsén.

Nelepon Ayeuna Button