18 Speed ​​Eaton Fuller Transmission2019-03-22T17:12:45+00:00

18 Speed ​​Eaton Fuller Transmission

18 transmisi speed Eaton Fuller18 transmisi speed Eaton Fuller dina unggal model mibanda model otomatis tur manual sadia. Naon Anjeun pangabutuh transmisi Fuller, bisa mantuan. Urang ngajual Eaton Fuller 18 speed heavy-duty transmissions in new and rebuilt options as well as genuine bagian transmisi Eaton Fuller ranging from rebuild kits, gears, bearing kit, synchronizers, segel kit, arah, shafts counter, housings bel, shafts input sarta beuki. Whether you drive a Kenworth, Peterbilt, Freightliner, internasional, Volvo, Ford, atawa Mack kami boga transmisi nu peryogi.

Kalawan leuwih ti 100 taun sukses dibuktikeun dina dina jalan raya sarta aplikasi kaluar-raya, Eaton is a global leader in vehicle transmissions. Eaton transmisi geus direkayasa méré Anjeun ujung kalapa nu mikahayang. Fuller gives you the power to equip your trucks with transmissions and clutches that sacrifice nothing.

Kumaha Identipikasi anjeun Tata Eaton Fuller Transmission Modél

Lamun susunan pastikeun gaduh modél transmisi Eaton Fuller anjeun sadia. Jumlah modél méré informasi dasar ngeunaan midiyeum. Modél transmisi designation sarta informasi idéntifikasi transmisi séjénna anu dicap dina tag transmisi. To identify the transmission model designation and serial number, locate the tag on the side of the transmission and then locate the numbers as shown.

Beurat Kawajiban Transmission – Tata

Eaton Fuller Super Transmission Nomenclature
Eaton Fuller Modél designation Rarangkén Hareup
rarangken hareup panjelasan
T kembar Countershaft
TX w / Overdrive
RT Roadranger Kembar Countershaft
RTF w / teung shift Bar Perumahan
Hrito w / Overdrive
RTOF w / Overdrive na teung shift Bar Perumahan
RTX w / Overdrive tur langsung Shift Pola
RTXF w / Overdrive, Shift Pola langsung jeung teung Shift Bar Perumahan
RTL Roadranger Kembar Countershaft w / Low inersia
Insured Roadranger Kembar Countershaft w / Low inersia na Overdrive
RTOC Roadranger Twin Countershaft w/Overdrive and Convertible Model
RTLOC Roadranger Kembar Countershaft w / Low inersia, Overdrive and Convertible Model
FA Fuller Kauntungan Kembar Countershaft
FAF Fuller Kauntungan Kembar Countershaft w / teung shift Bar Perumahan
FAM Fuller Kauntungan Kembar Countershaft Multi-torsi
FAMF Fuller Kauntungan Kembar Countershaft Multi-torsi w / teung shift Bar Perumahan
FAO Kauntungan Fuller Kembar Countershaft w / Overdrive
FAOF Fuller Kauntungan Kembar Countershaft Overdrive w / teung shift Bar Perumahan
FAOM Kauntungan Fuller Kembar Countershaft w / Overdrive & w / Multi-torsi
FAOMF Kauntungan Fuller Kembar Countershaft w / Overdrive sarta Multi-torsi w / teung shift Bar Perumahan
FR Fuller Roadranger Kembar Countershaft
FRF Fuller Roadranger Kembar Countershaft w / teung shift Bar Perumahan
FRM Fuller Roadranger Kembar Countershaft w / Multi-torsi
fro Fuller Roadranger Kembar Countershaft w / Overdrive
FROF Fuller Roadranger Kembar Countershaft w / Overdrive & Maju shift Bar Perumahan
FRW Fuller Roadranger Kembar Countershaft w / cooler-kirang Pilihan
FRLO Models Lightning®

Shift Pola Eaton Transmission

A decal pola shift anu ngécéskeun kumaha carana leres mindahkeun transmisi kudu di wahana Anjeun. Lamun shift pola decal anjeun transmisi Eaton anjeun geus leungit, didatangan kami webstore to purchase a replacement. diagram shift diwajibkeun ku titik bisi tina kedah darurat pikeun mindahkeun treuk Anjeun.

18 pola shift speed pikeun transmisi Eaton Fuller

Eaton Fuller 18 Speed ​​Transmission Shift Pola

RTLO18918B Eaton Fuller Transmission 18 speed pikeun diobral.

Kumaha professionally mindahkeun Eaton urang beurat-tugas 13- jeung transmisi manual 18-speed pikeun kandaraan komérsial.

Simkuring gaduh dekade tina pangalaman dina rebuilding transmisi na ngahususkeun dina transmisi Eaton Fuller sangkan nyaho patempatan kami. professional industri urang bisa ngabantu ku nanaon nu patarosan lamun henteu yakin mana bagéan nu peryogi. Nempo bagian PDF kami breakdowns sarta layanan manual PDF pikeun transmisi Anjeun.

Nelepon kami tol bébas pikeun pitulung transmisi ahli sarta nasihat atanapi nempo kami Buku ngungkulan transmisi
! Hiji panggero manten eta sadayana! We’re happy to help you, Nelepon kami kiwari!

nelepon Kiwari
email AS
one year warranty

Transmisi anyar atawa diwangun deui ku pro Gear jeung ditutupan ku sataun, jaminan mileage taya. *See warranty. Kabéh HARANSI séjén téh éta tina produsén.

Call Now Button