Eaton Fuller Hybrid transmisi daya-Up runtuyan Test2019-05-30T00:08:07+00:00

Eaton Fuller Hybrid transmisi daya-Up runtuyan Test

test Ieu kudu dipigawé ngan lamun ngalaman hiji
"wahana moal engkol"Ku dash ganda"- -", ganda béntang "**", atawa kosong tampilan gear. The pretés listrik kudu dipigawé saméméh prosedur kieu.

Kakuatan-Up runtuyan Test deteksi

Timer dipariksa kakuatan-up anu dipigawé sacara otomatis dina tiap tombol on. Hurungkeun konci on na nonton "Service" lampu. Lamun kakuatan nepi eureun jeung "Service "lampu terus kana, atanapi eta pernah datang kana, timer dipariksa geus gagal.

Kakuatan-Up runtuyan Test deteksi Dijengkang:

Aya fallback keur test ieu sareng kendaraan moal engkol lamun Unit Transmission Control Electronic (TECU) atanapi catu daya abah geus gagal

mungkin nyababkeun

Ieu bisa jadi dibalukarkeun ku salah sahiji handap:

  • TECU Power Supply
  • TECU

Eaton Fuller Hybrid transmisi daya-Up runtuyan Test

sagala bagian transmisi anjeun peryogi urang gaduh eta! pengiriman barang dinten anu sami sadia, di sakuliah dunya.

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?

nelepon AYEUNA
email AS
Call Now Button