Eaton Fuller Hybrid Transmission Hybrid Eléktro pretés2019-06-03T00:20:04+00:00

Eaton Fuller Hybrid Transmission Hybrid Eléktro pretés

test Ieu kudu dipigawé saméméh diagnosing faults hibrid husus tangtu. test na verifies nu catu daya pikeun Inverter jeung Carrier Daya listrik (PEC).
Catetan: Anjeun kudu ngalakonan pretés listrik sateuacan ngajalankeun éta Hybrid Eléktro pretés.
Catetan: test ieu disebut kaluar dina prosedur mana eta anu diperlukeun

Electrical Pretest Detection

There is no detection process specifically for the basic electrical supply; kumaha oge, failures of this type are generally detected by the hybrid system or driver as some other type of fault code or symptom.

Hybrid Eléktro pretés Fallback

Leungitna kakuatan ignition ngabalukarkeun sistem hibrida janten inoperable. Dina ieu kaayaan, wahana bakal ngajalankeun kaayaan kakuatan solar wungkul.

Ngabalukarkeun mungkin tandana Eaton Fuller Hybrid Transmission Hybrid Eléktro pretés

(MY08) Low-voltage can be caused by Power Harness connections from Inverter or BCU.

(MY09) Low-voltage bisa disababkeun ku sambungan kakuatan abah ti Inverter atanapi PEC.

MY08 Cibalong Identification pikeun Eaton Fuller Hybrid Transmission Hybrid Eléktro pretés:

Inverter 56-Way Mating Connector View

Inverter 56-Jalan jalangan Panyambung Témbongkeun
(Inverter – Low Panyambung tegangan)

Deutsch 19 - Way Mating Connector View

Deutsch 19 – Jalan jalangan Panyambung Témbongkeun
(PEC – Low Panyambung tegangan)

Inverter to PEC locations Eaton Fuller transmission hybrid electrical pretest
Eaton Fiuller transmission DC Converter to Ground
Deutsch 4-way OEM connector

DC / DC Parabot Parobah
4-Jalan OEM Panyambung

CATETAN: Tingal Eaton Hybrid Cibalong sarta Panyambung lokasi pikeun Panyambung Locations di MY08 Systems

MY09 Cibalong Identification pikeun Eaton Fuller Hybrid Transmission Hybrid Eléktro pretés:

Deutsch 40-Way Mating Connector View

Deutsch 40-Jalan jalangan Panyambung Témbongkeun
(Inverter – Low Panyambung tegangan)

Deutsch 19 - Way Mating Connector View

Deutsch 19 – Jalan jalangan Panyambung Témbongkeun
(PEC – Low Panyambung tegangan)

Inverter to PEC locations Eaton Fuller MY009 for Eaton Fuller Hybrid Transmission Electrical Pretest
Eaton Fiuller transmission DC Converter to Ground
Deutsch 4-way OEM connector

DC / DC Parabot Parobah
4-Jalan OEM Panyambung

CATETAN: Tingal Eaton Hybrid Cibalong sarta Panyambung lokasi pikeun Panyambung Locations di MY09 Systems.

sagala bagian transmisi anjeun peryogi urang gaduh eta! pengiriman barang dinten anu sami sadia, di sakuliah dunya.

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?

nelepon AYEUNA
email AS
Nelepon Ayeuna Button