10 Ngagancangkeun kilat Transmission Babandingan2019-04-10T14:49:52+00:00

Eaton Fuller 10 Ngagancangkeun kilat Transmission Babandingan

Urang Bursa Eaton 10 Speed ​​kilat transmisi Dina bedah diskon!

Kami teu ukur stock Eaton Fuller 10 speed sedeng-tugas manual Islam jeung transmisi otomatis dina pilihan anyar jeung remanufactured, kami oge ngajual asli bagian transmisi Eaton Fuller kaasup nyieun kit, gears, bearing kit, synchronizers, segel kit, arah, countershafts, housings bel, shafts input sarta beuki. Lamun perlu rebuilt transmisi Anjeun, bisa mantuan. Urang nyadiakeun jasa pangiriman rebuilding kualitas sarta bisa nyokot tur nganteurkeun transmisi Anjeun ti mana di dunya. Below you can find the appropriate gear ratios for your 10-speed lightning transmission model along with transmission weights, panjang tur PTO speed. gaduh patarosan? butuh bantuan? Masihan urang keur nelepon, our experts are ready to help.

nelepon AYEUNA
email AS

Fitur of Eaton Fuller 10 Speed ​​kilat Series transmisi:

  • Sapuluh gancang sareng dua babandingan gear ngabalikkeun
  • kira-kira 170 lbs. beurat kirang ti produk ayeuna “super 10”
  • Approximately 4.5″ (117mm) panjang sakabéh pondok ti produk ayeuna “super 10”
  • All helical gearing for noise reduction
  • Low inertia mainshaft with “super 10” pola shift pikeun gampang shifting
  • Electronic Control Unit (ECU) manages range and splitter shifts for more precise shifts with reduced wear on shift parts
  • ECU adjusts range and splitter shift performance to compensate for temperature extremes
  • ECU continuously monitors transmission performance and if system malfunctions activates warning light and stores diagnostic information
  • Top-2 automated shifting between top two gears (9th jeung 10) mangrupa pilihan
  • Reduced shift lever travel – duanana fore / aft jeung samping / samping
  • Transmission internal oil to water heat exchanger
  • New main case design with reduction in gasket surfaces
  • With the exception of the vehicle air inlet, transmisi ngandung euweuh garis hawa éksternal atanapi fittings
  • Visual confirmation of proper oil level, tanpa ngaleupaskeun tina colokan eusian, ngagunakeun tetempoan kaca tingkat minyak

Umum Transmission Catetan:

1. Panjangna Didaptarkeun tebih téh dimensi instalasi ti nyanghareupan perumahan clutch ka beungeut bottoming hareup pendamping flange atanapi yoke, iwal AT-1202 sarta 2-A-92, nu ti bottoming beungeut input yoke ka beungeut bottoming tina kaluaran yoke.
2. Beurat Didaptarkeun timbangan anu tanpa perumahan clutch, kadali na pelumas iwal disebutkeun dieusian. Kabéh timbangan anu perkiraan. nambah 7 lbs. [3.15 kg] mun model mibanda hiji pompa minyak internal.

Eaton Fuller 10 Ngagancangkeun kilat Series Transmission Gear Babandingan

10 Modél speed # Lbs-ft. Max TQ. di luhur
sadaya
LL L H LL % L % 1 % 2 % 3 % 4 % 5 % 6 % 7 % 8 % 9 % 10 panjangna inci lbs beurat. PTO
kagancangan
% ti
mesin
ngabalikkeun
FRLO-14410C 1450 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLO-15410C 1550 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLO-16410C 1650 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLO-14410C-T2 1450 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLO-15410C-T2 1550 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLO-16410C-T2 1650 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLOF-14410C 1450 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLOF-15410C 1550 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLOF-16410C 1650 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLOF-14410C-T2 1450 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLOF-15410C-T2 1550 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
FRLOF-16410C-T2 1650 17.11 12.43 9.17 12.66 36 9.33 39 6.72 35 4.96 41 3.57 35 2.64 40 1.88 35 1.39 39 1.00 36 0.74 28.1 530 63
one year warranty

Transmisi anyar atawa diwangun deui ku pro Gear jeung ditutupan ku sataun, jaminan mileage taya. *See warranty. Kabéh HARANSI séjén téh éta tina produsén.

Call Now Button