Eaton Fuller 6 Babandingan speed Transmission2019-04-10T14:49:54+00:00

Eaton Fuller 6 Babandingan speed Transmission

Ngahubungan Us pikeun 6 Transmisi speed Pikeun Sale – Pangalusna bedah Online!

Eaton transmisi geus direkayasa méré Anjeun ujung kalapa nu mikahayang. Naha nu nuju spec'ing a transmisi keur beurat-tugas atawa aplikasi sedeng-tugas, Eaton urang meunang nu katutupan, kalawan leuwih ti 100 taun sukses dibuktikeun dina dina jalan raya sarta aplikasi kaluar-raya, Eaton® mangrupakeun pamimpin global dina transmisi wahana. Handap bisa manggihan babandingan gear luyu pikeun anjeun 6 speed transmission model along with transmission weights, panjang tur PTO speed.

Kami teu ukur stock Eaton Fuller 6 speed sedeng-tugas manual transmisi dina pilihan anyar jeung remanufactured, kami oge ngajual asli bagian transmisi Eaton Fuller kaasup nyieun kit, gears, bearing kit, synchronizers, segel kit, arah, countershafts, housings bel, shafts input sarta beuki. Lamun perlu rebuilt transmisi Anjeun, bisa mantuan. Urang nyadiakeun jasa pangiriman rebuilding kualitas sarta bisa nyokot tur nganteurkeun transmisi Anjeun ti mana di dunya.

nelepon AYEUNA
email AS

Umum Transmission Catetan:

1. Panjangna Didaptarkeun tebih téh dimensi instalasi ti nyanghareupan perumahan clutch ka beungeut bottoming hareup pendamping flange atanapi yoke, iwal AT-1202 sarta 2-A-92, nu ti bottoming beungeut input yoke ka beungeut bottoming tina kaluaran yoke.
2. Beurat Didaptarkeun timbangan anu tanpa perumahan clutch, kadali na pelumas iwal disebutkeun dieusian. Kabéh timbangan anu perkiraan. nambah 7 lbs. [3.15 kg] mun model mibanda hiji pompa minyak internal.

Eaton Fuller 6 Babandingan speed Transmission Gear

6 Modél speed # Lbs-ft. Max TQ. leuwih Sadaya 1 % 2 % 3 % 4 % 5 % 6 panjangna inci lbs beurat. PTO Speed (% tina Engine)
INT. blk. ngabalikkeun babandingan
LL L H
FS-4106A 640 – 825 8.07 9.03 72 5.25 69 3.10 55 2.00 45 1.38 38 1.00 20.5 254 B-.23 / L-.43
FS-4106B 640 – 825 6.74 7.45 72 4.38 57 2.80 50 1.86 43 1.29 26 1.00 20.5 254 B-.27 / L-.52
FS-5206A 640 – 825 8.07 9.03 72 5.25 69 3.10 55 2.00 45 1.38 38 1.00 20.5 254 B-.23 / L-.43
FS-5206B 640 – 825 6.74 7.45 72 4.38 57 2.80 50 1.86 43 1.29 26 1.00 20.5 254 B-.27 / L-.52
FS-5106A 520 9.01 8.63 9.01 71 5.27 62 3.25 59 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 342 52
FS-5306A 520 9.01 8.63 9.01 71 5.27 64 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 342 52
FS-5406A 560 9.01 8.63 9.01 71 5.27 64 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 359 52
FS-5406N 560 9.01 8.63 9.01 71 5.27 64 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 359 52
FS-6106 660 8.00 9.00 80 5.01 69 2.96 56 1.89 43 1.32 32 1.00 28.5 416 46
FS-6106A 660 9.00 8.00 9.00 80 5.01 69 2.96 56 1.89 43 1.32 32 1.00 28.5 402 46
FS-6206 605 8.63 9.01 71 2.57 62 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 358 52
FS-6306A 660 9.01 8.63 9.01 71 5.27 64 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 345 52
FS-6406A 660 9.01 8.63 9.01 71 5.27 64 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 359 52
FS-6406N 660 8.84 8.46 8.84 64 5.39 61 3.34 54 2.17 50 1.45 45 1.00 25.6 345 52
FS-7206A 750 9.00 8.00 9.00 81 4.98 67 2.98 57 1.89 43 1.32 32 1.00 28.5 410 46
FS-8206A 820 9.00 8.00 9.00 81 4.98 67 2.98 57 1.89 43 1.32 32 1.00 28.5 398 46
FSB-5406B 560 8.03 7.70 8.03 59 5.06 64 3.09 58 1.95 49 1.31 1 1.00 25.6 359 52
FSB-6406B 660 8.03 7.70 8.03 59 5.06 64 3.09 58 1.95 49 1.31 1 1.00 25.6 359 52
FSO-4106B 640 – 825 5.43 9.03 72 6.08 69 3.56 55 2.12 37 1.37 26 1.00 20.5 254 B-.33 / L-.64
FSO-5206B 640 – 825 5.43 9.03 72 6.08 69 3.56 55 2.12 37 1.37 26 1.00 20.5 254 B-.33 / L-.64
FSO-6406A 660 9.04 6.75 7.05 71 4.13 64 2.52 58 1.59 59 1.00 28 0.78 25.6 359 68
FSO-8406A 860 9.04 6.75 7.05 71 4.13 64 2.52 58 1.59 59 1.00 28 0.78 25.6 359 68
RT-906 900 NA 2.73 10.24 9.27 58 5.85 56 3.76 54 2.47 58 1.56 56 1.00 30.9 565 70
T-955AL 950 NA 11.40 6.48 11.17 6.35 3.75 2.38 1.54 1.00 30.9 580 53
T-955ALL 950 NA 11.40 27.09 26.54 6.48 11.17 6.35 3.75 2.38 1.54 1.00 30.9 646.0 53
T-955GL 950 NA 7.41 4.21 8.51 4.84 2.99 1.87 1.31 1.00 30.9 580 70
T-1056A 1050 NA 8.18 8.90 5.22 3.07 1.82 1.34 1.00 30.9 515
T-1056AA 1050 NA 8.19 8.90 70 5.22 70 3.08 68 1.83 36 1.34 34 1.00 28.9 562 51
T-11606 1150 NA 8.15 8.86 70 5.20 69 3.08 68 1.83 37 1.34 34 1.00 28.9 556 51
TO-955AL 950 NA 7.41 4.21 7.26 4.13 2.44 1.54 1.00 0.65 30.9 580 82
TO-955ALL 950 NA 7.24 17.61 17.25 4.21 7.26 4.13 2.44 1.54 1.00 0.65 32.1 646.0 82
TO-955DL 950 NA 7.41 4.21 7.26 4.13 2.44 1.54 1.00 0.75 30.9 580 82
TO-955DLL 950 NA 7.41 17.25 7.41 4.23 7.26 4.13 2.44 1.54 1.00 0.75 32.1 646 82
TO-955S 950 NA 8.69 4.94 8.51 4.84 2.74 1.58 1.00 0.88 28.7 580 NA
one year warranty

Transmisi anyar atawa diwangun deui ku pro Gear jeung ditutupan ku sataun, jaminan mileage taya. *Tempo jaminan. Kabéh HARANSI séjén téh éta tina produsén.

Nelepon Ayeuna Button