Kodeu Sesar Eaton Fuller Transmission2019-05-29T23:03:31+00:00

Kodeu Sesar Eaton Fuller Transmission

Retrieving Eaton Fuller Transmission Sesar Kodeu manual

Turutan parentah dina kaca ieu pikeun manggihan, nguji sarta diajar kumaha carana ngalereskeun kasalahan kode sesar pikeun Freightliner Anjeun, Mack, Peterbilt, Kenworth, Volvo na treuk Internasional. Meunangkeun Eaton Fuller Konci sesar transmisi sangkan mode timer diagnostik sistem urang. Sakali anjeun boga kode lepat anjeun, ngagulung ka tabél di handap pikeun neangan katerangan.
Catetan: Anjeun oge bisa make PC mangrupa- alat jasa dumasar, such as ServiceRanger to retrieve fault codes.

    1. Tempat anu uas shift di nétral.
    2. Nyetél marake parkir.
    3. Hurungkeun konci on kalawan engine kaluar.
      Catetan: Mun mesin anu geus ngajalankeun, you may still retrieve codes; kumaha oge, do not engage the starter if the engine stalls.
    4. To Retrieve Active Codes: konci on. Hurungkeun konci dipareuman jeung dina 2 kali dina lima detik tungtung tombol on. saatos 5 detik, lampu Service dimimitian kedip-kedip Konci sesar dua-angka. Mun euweuh faults anu aktip, the service light will flash code 25 (euweuh Konci).
      Catetan: An “88” may show up in the dash at key on which is a normal power-up test of the display lepat kode manual test
    5. Pikeun meunangkeun Kodeu teu aktif: Hurungkeun konci on. Turn the key off and on 4 kali dina lima detik tungtung tombol di on posisi. saatos 5 detik, lampu Service dimimitian kedip-kedip Konci sesar dua-angka. Mun euweuh faults anu aktip, the service light will flash code 25 (euweuh Konci).Lepat kode manual dimeunangkeun
      • Two digit fault codes will be displayed in the gear display. Sababaraha kandaraan bisa jadi dilengkepan lampu jasa.
    6. Observe the sequence of flashes on the service light and record the codes. A 1- to 2-second pause separates each stored code, and the sequence automatically repeats after all codes have been flashed.
Eaton Fuller transmission fault codes- how to read manual fault code sequence

Clearing Kodeu Sesar manual

The following procedure clears all Inactive fault codes from the TECU’s memory. Active fault codes are automatically cleared when the fault has been corrected.
Catetan: Anjeun bisa make alat jasa dumasar PC-, kayaning ServiceRanger, mupus Konci sesar.
1. Tempat shift uas di nétral.
2. Atur marake parkir.
3. Hurungkeun konci on kalawan engine kaluar.
4. Hurungkeun konci dipareuman jeung dina 6 kali dina 5 seconds ending with key on. Catetan: Lamun Konci geus hasil diberesihan, the Service light will come on and stay on for five seconds. Pintonan gear bakal némbongkeun 25 (euweuh Konci).
5. Hurungkeun konci nu kaluar sarta ngidinan sistem pikeun kakuatan
turun.

Fault Code Retrieval and Clearing in ServiceRanger

Pikeun nempo Konci lepat atanapi mupus aranjeunna, follow the procedures below.

Nempo Faults Active na teu aktif

1. Sambungkeun ServiceRanger kana 9-Jalan diagnostik Panyambung.
2. Buka menu "Pakakas" tur pilih tab "Komunikasi".
3. Select the appropriate communication device for J1587 and J1939.
4. Pilih "Connect" dina kaca utama.
5. Pilih "Témbongkeun Sesar Kodeu" tab.
Catetan: pamakéan awal merlukeun sagala léngkah; however subsequent uses require only Step 4 jeung Lengkah 5.

Faults aktif jelas

1. Sambungkeun ServiceRanger kana 9-Jalan diagnostik Panyambung.
2. Buka menu "Pakakas" tur pilih tab "Komunikasi".
3. Select the appropriate communication device for J1587 and J1939.
4. Pilih "Connect" dina kaca utama.
5. Pilih "Témbongkeun Sesar Kodeu" tab.
6. Pilih tombol "Hapus Faults".
Catetan: pamakéan awal merlukeun sagala léngkah, kumaha oge, kagunaan saterusna merlukeun ukur Lengkah 4 jeung Lengkah 5.

Produk Mode diagnostik (PDM)

Produk Mode diagnostik (PDM)
Produk Mode diagnostik (PDM) ieu dipaké pikeun mantuan nangtukeun jenis panyakitna Konci aktif anu bisa geus diatur dina mangsa nyetir normal. modeu diagnostik Ieu ngaronjatkeun sensitipitas tina kamampuhan sesar sensing.
Prosedur ieu tés leupas, sambungan didegradasi na intermittent. Tempo "ault Code Isolasi Index Prosedur handap. Paké Dewan salaku pituduh ka wiring na panyambungna nu pakait jeung Konci lepat teu aktif. Flex abah wiring na panyambungna na nyobian deui sesar teh sanggeus ngaktipkeun PDM.
PDM ieu ukur keur dipaké ku teknisi jasa dilatih dina dealer otorisasi.
Pikeun nuliskeun modeu PDM:
Catetan: kendaraan moal ngamimitian di Produk Mode diagnostik.
(PDM). Hurungkeun konci wahana "OFF" sarta ngidinan sistem pikeun ngawasa ka handap ka LN PDM.

        1. Wahana kudu jadi cicing, engine kedah teu ngajalankeun, marake parkir kandaraan kudu diatur.
        2. Sambungkeun ServiceRanger kana 9-Jalan diagnostik Panyambung.
        3. Pilih "Témbongkeun Sesar Kodeu" layar.
        4. Nedunan dua clicks konci tina switch ignition dimimitian ku konci on, na tungtung tombol on.
          Catetan: Hiji “88” bisa némbongkeun up dina dash di konci on, nu mangrupakeun uji kakuatan-up normal tina tampilan anu.
        5. Pintonan gear bakal lampu kilat solid "PD" (Produk Mode diagnostik) jeung mode anu bakal diaktipkeun.
        6. Flex abah wiring na panyambungna na nyobian deui sesar teh. Mun lepat janten Active salila PDM, ServiceRanger bakal nembongkeun lepat sareng status Active.
        7. Mun lepat janten Active salila PDM, ServiceRanger bakal nembongkeun lepat sareng status Active.
        8. If a fault is detected, modeu PDM kaluar sarta ngalakukeun sesar saluyu prosedur kode ngungkulan. See Fault Code Isolation Procedure Index below.
          Catetan:
          Konci aktif diatur dina mangsa mode PDM moal disimpen salaku aktif.
        9. Ka LN mode PDM, ngawasa sistem handap kucara konci nu kaluar.

PDM ngan bakal bisa dipaké jeung Konci aktif di handap

9, 10, 14, 16, 17, 18, 19, 22, 24, 32, 33, 34, 35, 36, 38, 39, 40, 48, 49, 50, 51, 52, 56, 58, 59, 60, 61, 63, 76, 87, 88, 89, 95, 118

The FMI (Gagalna Mode identifier)

The FMI (Gagalna Mode identifier) dipaké babarengan jeung SPN nyadiakeun informasi husus yén relates to kode gangguan diagnostik (DTC). The FMI bisa nunjukkeun yén masalah kalawan circuit éléktronik atawa hiji komponén éléktronik geus kauninga. The FMI ogé bisa nunjukkeun yén hiji kaayaan operasi abnormal geus kauninga.

IMF – gambaran

0 Luhur - paling parah
1 Low - paling parah
2 Erratic, Intermittent, atawa salah
3 Tegangan luhur Normal
4 Tegangan handap Normal
5 Ayeuna handap Normal
6 Ayeuna luhur Normal
7 Henteu ngarespon Kuduna
8 Frékuénsi abnormal, pulsa Width, atanapi Periode
9 Laju Update abnormal
10 Laju abnormal of Robah
11 Séjén Mode paranti
12 kagagalan
13 Kaluar tina Calibration
14 Instruksi husus
15 Luhur - sahanteuna parna
16 Luhur - severity sedeng
17 Low - sahanteuna parna
18 Low - severity sedeng
19 data kasalahan
20 Data Drifted High
21 Data Drifted Low
31 -

Pikeun manual tur lain daya bébas mangga buka kaca undeuran kami

manual transmisi pdf

diagram, Manual tur PDFs Bagian >>>

sagala bagian transmisi anjeun peryogi urang gaduh eta! pengiriman barang dinten anu sami sadia, di sakuliah dunya.

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?

nelepon AYEUNA
email AS
Nelepon Ayeuna Button