Eaton Fuller Hybrid Transmission Eléktro pretés2019-05-30T00:06:21+00:00

Eaton Fuller Hybrid Transmission Eléktro pretés

test Ieu kudu dipigawé saméméh diagnosing faults hibrid husus tangtu. test Ieu verifies kualitas sistem batré baku sarta kakuatan utama jeung suplai taneuh ka Module Hybrid Control (HCM), Transmisi Unit Kontrol Electronic (TECU), sarta Electronic clutch Actuator (béca).
Catetan: test ieu disebut kaluar dina prosedur lamun eta anu diperlukeun.

Electrical Pretest Detection

Timer dipariksa kakuatan-up anu dipigawé sacara otomatis unggal waktu kenop dihurungkeun. Hurungkeun tombol on na nonton "Service" lampu. Lamun kakuatan-up eureun jeung lampu "Service" terus kana, atanapi eta pernah datang kana, timer dipariksa geus gagal.

Kaayaan keur Atur Sesar Code Active

  • IMF 2 diatur iraha DC / DC sinyal eupan balik tegangan berbunyi gede ti 15 volt atanapi kirang ti 10 modeu volt jeung ePTO geus kalibet.
  • IMF 4 diatur lamun eupan balik tegangan nyaeta kirang ti 15 volt jeung gede ti 10 volt jeung bédana antara eupan balik tegangan jeung tegangan batré kandaraan anu leuwih gede ti 0.5 volt pikeun 1 kadua atawa leuwih.

Dijengkang:

A catu daya lemah bisa ngabalukarkeun loba masalah kayaning unjuk shift, kakuatan-up atawa kagagalan engkol.

Ngabalukarkeun mungkin tandana Eaton Fuller Hybrid Transmission Eléktro pretés

Low-voltage bisa disababkeun ku handap:

  • accu low
  • sistim ngecas
  • sambungan kakuatan abah atanapi fuses mun TECU, HCM atanapi béca

Komponén Identification pikeun Eaton Fuller Hybrid Transmission Eléktro pretés:

TECU - Vehicle Interface Connector

hareup Témbongkeun
(TECU – Wahana Interface Panyambung)

ECA 3-way connector fuller tranmission

béca – 3-jalan Panyambung

HCM - Hybrid System Interface Connector

hareup Témbongkeun
(HCM- Wahana Interface Panyambung)

Eaton Fuller ECA 8 way connector

béca – 8-jalan Panyambung

CATETAN: Tingal Eaton Hybrid Cibalong sarta Panyambung lokasi pikeun Panyambung Locations di MY08 Systems

CATETAN: Tingal Eaton Hybrid Cibalong sarta Panyambung lokasi pikeun Panyambung Locations di MY09 Systems.

Eaton Fuller TEC-HCM-ECA-ignition relay to battery

sagala bagian transmisi anjeun peryogi urang gaduh eta! pengiriman barang dinten anu sami sadia, di sakuliah dunya.

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?

nelepon AYEUNA
email AS
Nelepon Ayeuna Button