5 Babandingan speed Transmission2019-04-10T14:49:53+00:00

Eaton Fuller 5 Babandingan speed Transmission

Ngahubungan Us pikeun 5 Transmisi speed Pikeun Sale di bedah potongan!

Eaton transmisi geus direkayasa méré Anjeun ujung kalapa nu mikahayang. Naha nu nuju spec'ing a transmisi keur beurat-tugas atawa aplikasi sedeng-tugas, Eaton urang meunang nu katutupan, kalawan leuwih ti 100 taun sukses dibuktikeun dina dina jalan raya sarta aplikasi kaluar-raya, Eaton® mangrupakeun pamimpin global dina transmisi wahana. Handap bisa manggihan babandingan gear luyu pikeun anjeun 5 speed transmission model along with transmission weights, panjang tur PTO speed.

Kami teu ukur stock Eaton Fuller 5 speed sedeng-tugas manual transmisi dina pilihan anyar jeung remanufactured, kami oge ngajual asli bagian transmisi Eaton Fuller kaasup nyieun kit, gears, bearing kit, synchronizers, segel kit, arah, countershafts, housings bel, shafts input sarta beuki. Lamun perlu rebuilt transmisi Anjeun, bisa mantuan. Urang nyadiakeun jasa pangiriman rebuilding kualitas sarta bisa nyokot tur nganteurkeun transmisi Anjeun ti mana di dunya.

nelepon AYEUNA
email AS

Umum Transmission Catetan:

1. Panjangna Didaptarkeun tebih téh dimensi instalasi ti nyanghareupan perumahan clutch ka beungeut bottoming hareup pendamping flange atanapi yoke, iwal AT-1202 sarta 2-A-92, nu ti bottoming beungeut input yoke ka beungeut bottoming tina kaluaran yoke.
2. Beurat Didaptarkeun timbangan anu tanpa perumahan clutch, kadali na pelumas iwal disebutkeun dieusian. Kabéh timbangan anu perkiraan. nambah 7 lbs. [3.15 kg] mun model mibanda hiji pompa minyak internal.

Eaton Fuller 5 Babandingan speed Transmission Gear

model
5 kagancangan
Lbs-ft. Max TQ. di luhur
sadaya
1 % 2 % 3 % 4 % 5 panjangna inci lbs beurat. PTO
kagancangan
% ti
mesin
ngabalikkeun ngabalikkeun babandingan
LL L H
FS-4005A 420 8.05 8.05 8.05 85 4.35 78 2.45 66 1.48 48 1.00 20.4 232 46
FS-4005B 420 6.99 6.99 6.99 85 3.78 78 2.13 66 1.28 28 1.00 20.4 232 53
FS-4005C 420 6.99 6.99 6.99 85 3.78 78 2.13 81 1.17 17 1.00 20.4 232 53
FS-4205A 420 8.05 8.06 8.05 85 4.35 78 2.45 66 1.48 48 1.00 22.3 232 46
FS-4205B 420 6.99 6.99 6.99 85 3.78 78 2.13 66 1.28 28 1.00 22.3 232 53
FS-5005A 520 7.52 6.27 7.52 73 4.35 71 2.54 67 1.52 52 1.00 21.2 232 R-.46
L-.44
FS-5005B 520 6.82 5.30 6.82 85 3.68 71 2.15 67 1.28 28 1.00 21.2 232 R-.54
L-.52
FS-5005C 520 6.82 5.30 6.82 85 3.68 85 1.99 71 1.17 17 1.00 21.2 232 R-.54
L-.52
FS-5205A 520 7.52 6.27 7.52 73 4.35 71 2.54 67 1.52 52 1.00 23.1 260 R-.46
L-.44
FS-5205B 520 6.82 5.30 6.82 85 3.68 71 2.15 67 1.28 28 1.00 23.1 260 R-.54
L-.51
FS-6105A 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 60 1.39 39 1.00 25.6 356 48
FS-6105B 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 75 1.27 27 1.00 25.6 356 48
FS-6205A 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 60 1.39 39 1.00 25.6 340 48
FS-6205B 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 75 1.27 27 1.00 25.6 340 48
FS-6305A 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 60 1.39 39 1.00 25.6 369 46
FS-6305B 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 75 1.27 27 1.00 25.6 369 46
T-905A 900 NA 6.48 6.35 3.75 2.38 1.54 1.00 27.6 429 53
T-905B 900 NA 6.48 6.35 3.75 2.04 1.16 1.00 27.6 429 53
T-905C 900 NA 7.12 7.23 3.92 2.16 1.18 1.00 27.6 429 51
T-905D 900 NA 5.55 5.45 3.23 2.04 1.32 1.00 27.6 429
T-905F 900 NA 7.12 7.23 3.92 2.16 1.45 1.00 27.6 429 51
T-905H 900 NA 6.48 6.92 3.75 2.37 1.54 1.00 24.7 429 53
T-905J 900 NA 7.12 7.23 4.09 2.56 1.61 1.00 24.7 429 51
T-905G 900 NA 4.94 4.83 2.99 1.87 1.31 1.00 24.7 429 NA
T-905M 900 NA 5.58 5.47 2.67 1.76 1.32 1.00 27.6 429 NA
T-905P 900 NA 6.48 6.35 3.75 2.04 1.39 1.00 24.7 429 53
T-11605A 1150 6.35 6.48 6.35 69 3.75 57 2.39 57 1.52 52 1.00 24.7 407 R-.533
L-.533
T-11605B 1150 6.48 6.48 6.35 69 3.75 84 2.04 75 1.16 16 1.00 24.7 407 R-.533
L-.533
T-11605C 1150 7.20 7.09 7.20 85 3.90 84 2.12 80 1.18 18 1.00 24.7 407 R-.513
L-.513
T-11605D 1150 5.46 5.57 5.46 69 3.23 57 2.05 57 1.31 31 1.00 24.7 407 R-.619
L-.619
T-11605F 1150 7.20 7.09 7.20 85 3.90 84 2.12 46 1.46 46 1.00 24.7 407 R-.513
L-.513
T-11605M 1150 5.46 5.57 5.46 105 2.66 52 1.75 34 1.31 31 1.00 24.7 407 R-.619
L-.619
TO-905A 900 NA 4.21 4.12 2.44 1.54 1.00 0.65 27.6 429 82
TO-905B 900 NA 5.58 5.47 3.23 1.76 1.00 0.86 27.6 429 62
TO-905C 900 NA 6.01 6.11 3.31 1.82 1.00 0.84 27.6 429 61
TO-905D 900 NA 4.21 4.12 2.44 1.54 1.00 0.76 27.6
TO-905F 900 NA 4.90 4.97 2.69 1.48 1.00 0.69 24.7 429 74
TO-11605A 1150 6.35 4.25 4.16 69 2.46 57 1.57 57 1.00 52 0.66 24.7 407 R-.813
L-.813
TO-11605B 1150 6.35 5.57 5.46 69 3.23 84 1.75 75 1.00 16 0.86 24.7 407 R-.619
L-.619
TO-11605C 1150 7.20 6.03 6.12 85 3.32 84 1.80 80 1.00 18 0.85 24.7 407 R-.603
L-.603
TO-11605D 1150 5.46 4.25 4.16 69 2.46 57 1.57 57 1.00 31 0.76 24.7 407 R-.813
L-.813
one year warranty

Transmisi anyar atawa diwangun deui ku pro Gear jeung ditutupan ku sataun, jaminan mileage taya. *Tempo jaminan. Kabéh HARANSI séjén téh éta tina produsén.

Nelepon Ayeuna Button