Eaton Fuller Hybrid Hybrid Transmission Keshillimi para elektrike

Ky test duhet të kryhet para se të diagnostikimin caktuara gabimet specifike hibride. Testi i tij verifikon furnizimin me energji elektrike për të inverter dhe transportuesit të energjisë elektrike (PEC).
shënim: Ju duhet të kryer Keshillimi para elektrike para kryerjes së pretest Hybrid elektrike.
shënim: Ky test është quajtur në procedurat ku ajo është e nevojshme

Electrical Pretest Detection

There is no detection process specifically for the basic electrical supply; megjithatë, failures of this type are generally detected by the hybrid system or driver as some other type of fault code or symptom.

Hybrid Electrical Keshillimi para Fallback

Humbja e fuqisë së ndezjes shkakton sistem hibrid të jetë i paoperueshëm. Në këtë situatë, automjeti do të kandidojë nën pushtetin naftë vetëm.

Shkaqet e mundshme të treguara nga Eaton Fuller Hybrid Hybrid Transmission pretest elektrike

(MY08) Low-voltage can be caused by Power Harness connections from Inverter or BCU.

(MY09) Tension të ulët mund të shkaktohet nga lidhjet shfrytëzuar fuqinë nga inverter ose PEC.

MY08 Komponenti Identification për Eaton Fuller Hybrid Hybrid Transmission pretest elektrike:

Inverter 56-Way Mating Connector View

Inverter 56-Way Mating Connector View
(inverter – Connector Low Voltage)

Deutsch 19 - Way Mating Connector View

Deutsch 19 – Way Mating Connector View
(PEC – Connector Low Voltage)

Inverter to PEC locations Eaton Fuller transmission hybrid electrical pretest
Eaton Fiuller transmission DC Converter to Ground
Deutsch 4-way OEM connector

Converter DC / DC
4-Way OEM Connector

SHËNIM: Referojuni Eaton Komponenti Hybrid dhe Connector Vendndodhja për Locations lidhës në MY08 Systems

MY09 Komponenti Identification për Eaton Fuller Hybrid Hybrid Transmission pretest elektrike:

Deutsch 40-Way Mating Connector View

Deutsch 40-Way Mating Connector View
(inverter – Connector Low Voltage)

Deutsch 19 - Way Mating Connector View

Deutsch 19 – Way Mating Connector View
(PEC – Connector Low Voltage)

Inverter to PEC locations Eaton Fuller MY009 for Eaton Fuller Hybrid Transmission Electrical Pretest
Eaton Fiuller transmission DC Converter to Ground
Deutsch 4-way OEM connector

Converter DC / DC
4-Way OEM Connector

SHËNIM: Referojuni Eaton Komponenti Hybrid dhe Connector Vendndodhja për Locations lidhës në MY09 Systems.

ndonjë pjesa e transmetimit ju keni nevojë për ne kemi atë! Të njëjtën ditë të anijeve në dispozicion, botëror.

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani
EMAIL SHBA