Eaton Fuller 6 Raportet shpejtësia e transmetimit

Na kontaktoni për 6 Speed ​​Transmissions For Sale – Më të mirë Çmimi Online!

transmetimet Eaton janë engineered për të ju japin avantazh konkurrues që ju dëshironi. Nëse ju jeni spec'ing një transmetimi për-detyrë e rëndë ose aplikime të mesme në detyrë, Eaton-së mori ti i mbuluar, me më shumë se 100 vjet e suksesit provuar në on-autostradë dhe off-autostradë aplikacionet, Eaton® është një udhëheqës global në transmetimet automjeteve. Më poshtë ju mund të gjeni raportet e duhura gear për tuaja 6 speed transmission model along with transmission weights, gjatësi dhe PTO shpejtësia.

Ne jo vetëm të aksioneve Eaton Fuller 6 transmetimet shpejtësi të mesme detyrë manual në opsione të reja dhe remanufactured, ne gjithashtu shesin vërtetë pjesë e transmetimit Eaton Fuller përfshirë rindërtuar kits, ingranazhet, kits duke mbajtur, synchronizers, kits vulë, kushineta, countershafts, housings Bell, shafts dhëna dhe më. Nëse keni nevojë rindërtuar tuaj të transmetimit, ne mund te te ndihmojme. Ne ofrojmë me cilësi të shërbimeve të rindërtimit të transmetimit dhe mund të marr dhe të japë transmetimin tuaj nga kudo në botë.

Telefononi tani
EMAIL SHBA

E përgjithshme e transmetimit Notes:

1. Gjatësia Listuara gjatesite janë dimensionet e instalimit nga faqja e strehimit tufë në sipërfaqen e përparme bottoming e fllanxhë shok apo zgjedhës, me përjashtim të AT-1202 dhe 2-A-92, të cilat janë nga piken sipërfaqen e zgjedhës futjes në sipërfaqen piken e zgjedhës prodhimit.
2. Pesha Listuara peshat janë pa strehim tufë, Kontrollet dhe lubrifikant përveç nëse specifikohet ndryshe. Të gjitha peshat janë të përafërta. shtoj 7 lbs. [3.15 kg] të modeleve me një pompë të brendshme të naftës.

Eaton Fuller 6 Raportet Speed ​​Transmisionit gear

6 Model Speed # Lbs-Ft. Max TQ. mbi të gjitha 1 % 2 % 3 % 4 % 5 % 6 Inç Gjatësia lbs Pesha. PTO Speed (% i Engine)
INT. REV. Reverse Raport
LL L H
FS-4106A 640 – 825 8.07 9.03 72 5.25 69 3.10 55 2.00 45 1.38 38 1.00 20.5 254 B-.23 / L-.43
FS-4106B 640 – 825 6.74 7.45 72 4.38 57 2.80 50 1.86 43 1.29 26 1.00 20.5 254 B-.27 / L-.52
FS-5206A 640 – 825 8.07 9.03 72 5.25 69 3.10 55 2.00 45 1.38 38 1.00 20.5 254 B-.23 / L-.43
FS-5206B 640 – 825 6.74 7.45 72 4.38 57 2.80 50 1.86 43 1.29 26 1.00 20.5 254 B-.27 / L-.52
FS-5106A 520 9.01 8.63 9.01 71 5.27 62 3.25 59 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 342 52
FS-5306A 520 9.01 8.63 9.01 71 5.27 64 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 342 52
FS-5406A 560 9.01 8.63 9.01 71 5.27 64 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 359 52
FS-5406N 560 9.01 8.63 9.01 71 5.27 64 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 359 52
FS-6106 660 8.00 9.00 80 5.01 69 2.96 56 1.89 43 1.32 32 1.00 28.5 416 46
FS-6106A 660 9.00 8.00 9.00 80 5.01 69 2.96 56 1.89 43 1.32 32 1.00 28.5 402 46
FS-6206 605 8.63 9.01 71 2.57 62 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 358 52
FS-6306A 660 9.01 8.63 9.01 71 5.27 64 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 345 52
FS-6406A 660 9.01 8.63 9.01 71 5.27 64 3.22 58 2.04 50 1.36 36 1.00 25.6 359 52
FS-6406N 660 8.84 8.46 8.84 64 5.39 61 3.34 54 2.17 50 1.45 45 1.00 25.6 345 52
FS-7206A 750 9.00 8.00 9.00 81 4.98 67 2.98 57 1.89 43 1.32 32 1.00 28.5 410 46
FS-8206A 820 9.00 8.00 9.00 81 4.98 67 2.98 57 1.89 43 1.32 32 1.00 28.5 398 46
FSB-5406B 560 8.03 7.70 8.03 59 5.06 64 3.09 58 1.95 49 1.31 1 1.00 25.6 359 52
FSB-6406B 660 8.03 7.70 8.03 59 5.06 64 3.09 58 1.95 49 1.31 1 1.00 25.6 359 52
FSO-4106B 640 – 825 5.43 9.03 72 6.08 69 3.56 55 2.12 37 1.37 26 1.00 20.5 254 B-.33 / L-.64
FSO-5206B 640 – 825 5.43 9.03 72 6.08 69 3.56 55 2.12 37 1.37 26 1.00 20.5 254 B-.33 / L-.64
FSO-6406A 660 9.04 6.75 7.05 71 4.13 64 2.52 58 1.59 59 1.00 28 0.78 25.6 359 68
FSO-8406A 860 9.04 6.75 7.05 71 4.13 64 2.52 58 1.59 59 1.00 28 0.78 25.6 359 68
RT-906 900 NA 2.73 10.24 9.27 58 5.85 56 3.76 54 2.47 58 1.56 56 1.00 30.9 565 70
T-955AL 950 NA 11.40 6.48 11.17 6.35 3.75 2.38 1.54 1.00 30.9 580 53
T-955ALL 950 NA 11.40 27.09 26.54 6.48 11.17 6.35 3.75 2.38 1.54 1.00 30.9 646.0 53
T-955GL 950 NA 7.41 4.21 8.51 4.84 2.99 1.87 1.31 1.00 30.9 580 70
T-1056A 1050 NA 8.18 8.90 5.22 3.07 1.82 1.34 1.00 30.9 515
T-1056AA 1050 NA 8.19 8.90 70 5.22 70 3.08 68 1.83 36 1.34 34 1.00 28.9 562 51
T-11606 1150 NA 8.15 8.86 70 5.20 69 3.08 68 1.83 37 1.34 34 1.00 28.9 556 51
TO-955AL 950 NA 7.41 4.21 7.26 4.13 2.44 1.54 1.00 0.65 30.9 580 82
TO-955ALL 950 NA 7.24 17.61 17.25 4.21 7.26 4.13 2.44 1.54 1.00 0.65 32.1 646.0 82
TO-955DL 950 NA 7.41 4.21 7.26 4.13 2.44 1.54 1.00 0.75 30.9 580 82
TO-955DLL 950 NA 7.41 17.25 7.41 4.23 7.26 4.13 2.44 1.54 1.00 0.75 32.1 646 82
TO-955S 950 NA 8.69 4.94 8.51 4.84 2.74 1.58 1.00 0.88 28.7 580 NA
one year warranty

Transmetimet e reja apo rindërtuar nga Pro Gear dhe i mbuluar me një një vit, garanci të pakufizuar largësi. *Shih garanci. Të gjitha garancitë e tjera janë se nga prodhuesi.