15 Speed ​​Eaton Fuller Transmission

15 Shpejtësia e transmetimit Eaton Fuller15 transmetimet shpejtësi Eaton Fuller në çdo model me modele automatike dhe manuale në dispozicion. Çfarëdo nevojat tuaja transmetimit Fuller, ne mund te te ndihmojme. Ne jo vetëm të aksioneve Eaton Fuller 15 transmetimet rëndë shpejtësi në mundësitë e reja dhe rindërtuar Ne gjithashtu shesin të vërtetë pjesë e transmetimit Eaton Fuller përfshirë rindërtuar kits, ingranazhet, kits duke mbajtur, synchronizers, kits vulë, kushineta, boshte counter, housings Bell, shafts dhëna dhe më. Nëse keni nevojë rindërtuar tuaj të transmetimit, ne mund te te ndihmojme. Ne ofrojmë me cilësi të shërbimeve të rindërtimit të transmetimit dhe mund të marr dhe të japë transmetimin tuaj nga kudo në botë.

Gjithanshëm 15-speed transmetimit manual Eaton ofron performancë të lartë për të dy on-autostradë dhe në aplikimet / off-autostradë. Ky transmetimit përmban dhjetë shpejtësi rrugore plus pesë ingranazhet reduktimin e thellë për në / off shkathtësi autostradës.

  • Provuar ingranimit spiral në seksionin e ndihmës për funksionimin e qetë rritur forcën gear dhe jetën.

  • Kapacitet të lartë tapered rul mbi countershafts ndihmëse për jetën në rritje duke mbajtur.

  • Përmirësimi i sistemit të vulë dalje rrit jetën vulë dhe eliminon potencialin për dëmtim vulë gjatë shërbimit zgjedha.

  • Standard SAE 6-rrufe dhe 8-rrufe në qiell hapje PTO.

  • Provuar teknologji Synchronizer rëndë ofron të lehtë kalimin varg dhe jetë të gjatë.

  • rezistenca e përmirësuar abuzimi shofer dhe të shërbimit të thjeshtuar për shkak të ri të dizajnit kryesor bosht rondele.

15 Speed ​​Eaton Transmission Shift Pattern

Një decal model ndryshim që shpjegon se si duhet të zhvendoset transmetimit duhet të jetë në automjetin tuaj. Nëse ju shift juaj model decal për transmetimin tuaj Eaton ka humbur, vizitoni tonë Webstore për të blerë një zëvendësim. diagramet ndryshim kërkohet nga DOT në rast nevoje emergjente për të lëvizur kamion tuaj.

15 model ndryshim shpejtësi për transmetimin Eaton Fuller

RT-11715 – RT-14715 – RT-15715 – RT-14915 – RTX-11715 – RTX-14715 – RTX-15715 – Hrito-14915 – Hrito-16915

15 speed shift model Eaton Fuller

Hrito-11715 – Hrito-14715 – Hrito-15715

15 Speed ​​Eaton Fuller Transmission për shitje në zbritje të çmimeve.

Përmbledhje e profesionalisht zhvendosur rëndë 15-shpejtësi transmetimet manual Eaton për kamionë profesionale.

Ne kemi dekada përvojë në rindërtimin transmetimet dhe të specializuar në transmetimet Eaton Fuller kështu që ne e dimë pjesët tona. Profesionistët tanë të industrisë mund të ndihmojë me çdo lloj pyetje, nëse ju nuk jeni të sigurt se cilat pjesë ju duhet. Shiko pjesë PDF tona dështime dhe manuale të shërbimit PDF për transmetimet tuaja.

Na telefononi në numrin pa ndihmë të ekspertëve të transmetimit dhe këshilla apo mendimit tonë guide transmetimit problemeve
! Një telefonatë bën të gjitha! Ne jemi të lumtur për t'ju ndihmuar, Telefononi ne sot!

Telefononi Tani
EMAIL SHBA
one year warranty

Transmetimet e reja apo rindërtuar nga Pro Gear dhe i mbuluar me një një vit, garanci të pakufizuar largësi. *Shih garanci. Të gjitha garancitë e tjera janë se nga prodhuesi.