Eaton Fuller 15 Raportet shpejtësia e transmetimit

Eaton Fuller 15 Speed ​​Transmissions për shitje me Transporti njëjtën ditë dispozicion të gjithë botën!

transmetimet Eaton janë engineered për të ju japin avantazh konkurrues që ju dëshironi. Nëse ju jeni searcing për një transmetim për-detyrë e rëndë ose aplikime të mesme në detyrë, Eaton has the transmission you need, me më shumë se 100 vjet e suksesit provuar në on-autostradë dhe off-autostradë aplikacionet, Eaton® është një udhëheqës global në transmetimet automjeteve. Më poshtë ju mund të gjeni raportet e duhura gear për tuaja 15 speed transmission model along with transmission weights, gjatësi dhe PTO shpejtësia.

Ne jo vetëm të aksioneve Eaton Fuller 15 manual me shpejtësi të mesme në detyrë dhe transmetimet automatike në opsione të reja dhe remanufactured, ne gjithashtu shesin vërtetë pjesë e transmetimit Eaton Fuller përfshirë rindërtuar kits, ingranazhet, kits duke mbajtur, synchronizers, kits vulë, kushineta, countershafts, housings Bell, shafts dhëna dhe më. Nëse keni nevojë rindërtuar tuaj të transmetimit, ne mund te te ndihmojme. Ne ofrojmë me cilësi të shërbimeve të rindërtimit të transmetimit dhe mund të marr dhe të japë transmetimin tuaj nga kudo në botë. keni pyetje? nevojë për ndihmë? Na jep një telefonatë, Ekspertët tanë janë të gatshëm për të ndihmuar.

Telefononi tani
EMAIL SHBA

Modele në seri 15-shpejtësi të ketë pesëmbëdhjetë shpejtësi përpara dhe tre kundërt, consisting of a five-speed front section and a three-speed auxiliary section. For highway operation, the five speeds in the front section are used once in LO Range and once again in HI Range. You use the easy, një zhvendosje levë, Roadranger® repeat shift pattern. LO Range and HI Range are selected with the Range Control Knob/Range Preselection Lever. It is used once during the upshift sequence and once during the downshift sequence. Always preselect the range shift as shown in the detailed instructions. pas përzgjedhje në, the transmission automatically makes the synchronized range shift as the shift lever passes through neutral.

The Deep Reduction ratios are selected by the Deep Reduction Lever of the dash- mounted valve or the Deep Reduction Button of the Master Control Valve on the shift lever. TheIN”/FORWARD position selects the Deep Reduction ratios; the “OUT”/Pozicioni praparoja është përdorur për të gjitha zhvendosjen e tjera. Raportet Reduktimi Deep mbivendosen disa nga raportet në LO Varg. megjithatë, transmetimi mund të jetë zhvendosur në mënyrë progresive nga Reduktimin Deep, për LO ​​Varg, and to HI Range to give twelve progressive speeds.

E përgjithshme e transmetimit Notes:

1. Gjatësia Listuara gjatesite janë dimensionet e instalimit nga faqja e strehimit tufë në sipërfaqen e përparme bottoming e fllanxhë shok apo zgjedhës, me përjashtim të AT-1202 dhe 2-A-92, të cilat janë nga piken sipërfaqen e zgjedhës futjes në sipërfaqen piken e zgjedhës prodhimit.
2. Pesha Listuara peshat janë pa strehim tufë, Kontrollet dhe lubrifikant përveç nëse specifikohet ndryshe. Të gjitha peshat janë të përafërta. shtoj 7 lbs. [3.15 kg] të modeleve me një pompë të brendshme të naftës.

Eaton Fuller 15 Raportet Speed ​​Transmisionit gear

MODEL
15 SPEED
Lbs-Ft. Max TQ. mbi
të gjithë
LL L H Shënime 1 % 2 % 3 % 4 % 5 % 6 % 7 % 8 % 9 % 10 Inç Gjatësia lbs Pesha. PTO
shpejtësi
% të
motor
Reverse
RT-915 950 NA 13.19 8.83 2.73 Reduktimi i thellë 8.14
12.16
28 6.38
9.53
26 5.05
7.54
26 4.00
5.97
24 3.24
4.84
29 2.51 28 1.97 26 1.56 26 1.24 24 1.00 32.1 770 70
RT-11715 1150 15.40 15.21 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
15.40
31 7.63
11.80
29 5.90
9.11
30 4.54
7.02
27 3.57
5.52
28 2.79 31 2.14 29 1.65 30 1.27 27 1.00 32.1 681 70
RT-12515 1250 13.87 9.71 2.74 Reduktimi i thellë 9.71
13.87
7.49
10.70
5.83
8.34
4.50
6.43
3.55
5.07
2.74 2.11 1.65 1.27 1.00 36.5 770 89
RT-11615 1150 14.69 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
14.88
30 7.63
11.40
29 5.90
8.81
30 4.54
6.78
27 3.57
5.33
28 2.79 30 2.14 30 1.65 30 1.27 27 1.00 32.1 648 70
RT-14615 1450 15.33 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
15.52
30 7.63
11.89
29 5.90
9.19
30 4.54
7.08
3.57
5.56
2.79 2.14 1.65 1.27 1.00 33.6 703 70
RT-14715 1450 15.40 15.21 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
15.40
31 7.63
11.80
29 5.90
9.11
30 4.54
7.02
27 3.57
5.52
28 2.79 31 2.14 29 1.65 30 1.27 27 1.00 33.6 696 70
RT-14915 1450 16.94 16.72 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
16.94
31 7.68
16.94
29 5.90
10.03
30 4.54
7.73
27 3.57
6.07
28 2.79 31 2.14 29 1.65 30 1.27 27 1.00 33.1 696 70
RT-15615 1550 15.33 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
15.52
30 7.63
11.89
29 5.90
9.19
30 4.54
7.08
27 3.57
5.56
28 2.79 30 2.14 30 1.65 30 1.27 27 1.00 33.6 703 70
RT-15715 1550 15.40 15.21 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
15.40
31 7.63
11.80
29 5.90
9.11
30 4.54
7.02
27 3.57
5.52
28 2.79 31 2.14 29 1.65 30 1.27 27 1.00 33.6 696 70
RTF-915 950 NA 13.19 8.83 2.73 Reduktimi i thellë 8.14
12.17
29 6.38
9.54
27 5.05
7.55
27 4.00
5.98
25 3.24
4.85
30 2.51 29 1.97 27 1.56 27 1.24 25 1.00 33.1 770 70
RTF-11615 1150 14.69 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
14.88
7.63
11.40
5.90
8.81
4.54
6.78
3.57
5.33
2.79 2.14 1.65 1.27 1.00 32.1 648 70
RTF-14615 1450 15.33 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
15.52
7.63
11.89
5.90
9.19
4.54
7.08
3.57
5.56
2.79 2.14 1.65 1.27 1.00 33.6 703 70
RTF-14715 1450 15.40 15.21 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
15.40
31 7.63
11.80
29 5.90
9.11
30 4.54
7.02
27 3.57
5.52
28 2.79 31 2.14 29 1.65 30 1.27 27 1.00 33.6 696 70
RTF-14915 1450 16.94 16.72 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
16.94
31 7.68
16.94
29 5.90
10.03
30 4.54
7.73
27 3.57
6.07
28 2.79 31 2.14 29 1.65 30 1.27 27 1.00 33.1 696 70
RTF-15615 1550 15.33 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
15.52
7.63
11.89
5.90
9.19
4.54
7.08
3.57
5.56
2.79 2.14 1.65 1.27 1.00 33.6 703 70
Hrito-915 950 NA 10.67 7.15 2.21 Reduktimi i thellë 6.59
9.84
28 5.16
7.71
26 4.08
6.10
26 3.24
4.84
24 2.62
3.91
29 2.04 28 1.59 26 1.26 26 1.00 24 .81 32.1 770 87
Hrito-11615 1150 11.54 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
11.69
30 6.00
8.96
30 4.63
6.92
30 3.57
5.33
27 2.80
4.19
28 219 30 1.68 24 1.30 30 1.00 28 0.78 32.1 648 89
Hrito-11715 1150 15.40 11.95 7.73 2.17 Reduktimi i thellë 7.83
11.69
31 6.00
8.96
29 4.63
6.92
30 3.57
5.52
27 2.81
4.34
28 2.19 31 1.68 29 1.30 30 1.00 27 0.79 32.1 681 89
Hrito-12515 1250 10.93 7.65 2.16 Reduktimi i thellë 7.65
10.93
5.90
8.43
4.59
6.56
3.55
5.07
2.79
3.99
2.16 1.66 1.30 1.00 0.79 36.5 770
Hrito-14615 1450 12.04 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
12.20
30 6.00
9.35
30 4.63
7.22
30 3.57
5.56
28 2.80
4.37
28 2.19 30 1.68 29 1.30 30 1.00 28 .78 33.6 703 89
Hrito-14715 1450 15.40 11.95 7.73 2.17 Reduktimi i thellë 7.83
12.10
31 6.00
9.27
29 4.63
7.16
30 3.57
5.52
27 2.81
4.43
28 2.19 31 1.68 29 1.30 30 1.00 27 .79 33.6 696 89
Hrito-14915 1450 16.94 13.14 7.73 2.17 Reduktimi i thellë 7.83 13.31 31 6.00 10.20 29 4.63 7.88 30 3.57 6.07 27 2.81 4.77 28 2.19 31 1.68 29 1.30 30 1.00 27 0.79 33.1 696 89
Hrito-15615 1550 12.04 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
12.20
30 6.00
9.35
30 4.63
7.22
30 3.57
5.56
28 2.80
4.37
28 2.19 30 1.68 29 1.30 30 1.00 28 .78 33.6 703 89
Hrito-15715 1550 15.40 11.95 7.73 2.17 Reduktimi i thellë 7.83
12.10
31 6.00
9.27
29 4.63
7.16
30 3.57
5.52
27 2.81
4.43
28 2.19 31 1.68 29 1.30 30 1.00 27 .79 33.6 696 89
Hrito-16915 1650 16.94 13.14 7.73 2.17 Reduktimi i thellë 7.83 13.31 31 6.00 10.20 29 4.63 7.88 30 3.57 6.07 27 2.81 4.77 28 2.19 31 1.68 29 1.30 30 1.00 27 0.79 33.1 696 89
RTOF-915 950 NA 10.67 7.15 2.21 Reduktimi i thellë 6.59
9.84
28 5.16
7.71
26 4.08
6.10
26 3.24
4.84
24 2.62
3.91
29 2.04 28 1.59 26 1.26 26 1.00 24 .81 32.1 770 87
RTOF-11615 1150 11.54 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
11.69
6.00
8.96
4.63
6.92
3.57
5.33
2.80
4.19
219 1.68 1.30 1.00 0.78 32.1 648 89
RTOF-12515 1250 10.93 7.65 2.16 Reduktimi i thellë 7.65
10.93
5.90
8.43
4.59
6.56
3.55
5.07
2.79
3.99
2.16 1.66 1.30 1.00 0.79 36.5 770
RTOF-14615 1450 12.04 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
12.20
6.00
9.35
4.63
7.22
3.57
5.56
2.80
4.37
2.19 1.68 1.30 1.00 .78 33.6 703 89
RTOF-14915 1450 16.94 13.14 7.73 2.17 Reduktimi i thellë 7.83 13.31 31 6.00 10.20 29 4.63 7.88 30 3.57 6.07 27 2.81 4.77 28 2.19 31 1.68 29 1.30 30 1.00 27 0.79 33.1 696 89
RTOF-15615 1550 12.04 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
12.20
6.00
9.35
4.63
7.22
3.57
5.56
2.80
4.37
2.19 1.68 1.30 1.00 .78 33.6 703 89
RTOF-16915 1650 16.94 13.14 7.73 2.17 Reduktimi i thellë 7.83 13.31 31 6.00 10.20 29 4.63 7.88 30 3.57 6.07 27 2.81 4.77 28 2.19 31 1.68 29 1.30 30 1.00 27 0.79 33.1 696 89
RTX-11615 1150 11.54 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
11.69
6.00
8.96
4.63
6.92
3.57
5.33
2.80
4.19
219 1.68 1.30 1.00 0.78 32.1 648 89
RTX-14615 1450 12.04 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
12.20
6.00
9.35
4.63
7.22
3.57
5.56
2.80
4.37
2.19 1.68 1.30 1.00 .78 33.6 703 89
Hrito-14715 1450 15.40 11.95 7.73 2.17 Reduktimi i thellë 7.83
12.10
31 6.00
9.27
29 4.63
7.16
30 3.57
5.52
27 2.81
4.43
28 2.19 31 1.68 29 1.30 30 1.00 27 .79 33.6 696 89
RTX-15615 1550 12.04 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
12.20
6.00
9.35
4.63
7.22
3.57
5.56
2.80
4.37
2.19 1.68 1.30 1.00 .78 33.6 703 89
RTX-15715 1550 15.40 15.21 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
15.40
31 7.63
11.80
29 5.90
9.11
30 4.54
7.02
27 3.57
5.52
28 2.79 31 2.14 29 1.65 30 1.27 27 1.00 33.6 696 70
RTXF-14615 1450 12.04 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
12.20
6.00
9.35
4.63
7.22
3.57
5.56
2.80
4.37
2.19 1.68 1.30 1.00 .78 33.6 703 89
Hrito-14715 1450 15.40 11.95 7.73 2.17 Reduktimi i thellë 7.83
12.10
31 6.00
9.27
29 4.63
7.16
30 3.57
5.52
27 2.81
4.43
28 2.19 31 1.68 29 1.30 30 1.00 27 .79 33.6 696 89
RTXF-15615 1550 12.04 7.73 2.16 Reduktimi i thellë 7.83
12.20
6.00
9.35
4.63
7.22
3.57
5.56
2.80
4.37
2.19 1.68 1.30 1.00 .78 33.6 703 89
RTXF-15715 1550 15.40 15.21 9.84 2.76 Reduktimi i thellë 9.96
15.40
31 7.63
11.80
29 5.90
9.11
30 4.54
7.02
27 3.57
5.52
28 2.79 31 2.14 29 1.65 30 1.27 27 1.00 33.6 696 70
one year warranty

Transmetimet e reja apo rindërtuar nga Pro Gear dhe i mbuluar me një një vit, garanci të pakufizuar largësi. *Shih garanci. Të gjitha garancitë e tjera janë se nga prodhuesi.