Eaton Fuller 5 Raportet shpejtësia e transmetimit

Na kontaktoni për 5 Speed ​​Transmissions për shitje në Çmimeve të zbritur!

transmetimet Eaton janë engineered për të ju japin avantazh konkurrues që ju dëshironi. Nëse ju jeni spec'ing një transmetimi për-detyrë e rëndë ose aplikime të mesme në detyrë, Eaton-së mori ti i mbuluar, me më shumë se 100 vjet e suksesit provuar në on-autostradë dhe off-autostradë aplikacionet, Eaton® është një udhëheqës global në transmetimet automjeteve. Më poshtë ju mund të gjeni raportet e duhura gear për tuaja 5 speed transmission model along with transmission weights, gjatësi dhe PTO shpejtësia.

Ne jo vetëm të aksioneve Eaton Fuller 5 transmetimet shpejtësi të mesme detyrë manual në opsione të reja dhe remanufactured, ne gjithashtu shesin vërtetë pjesë e transmetimit Eaton Fuller përfshirë rindërtuar kits, ingranazhet, kits duke mbajtur, synchronizers, kits vulë, kushineta, countershafts, housings Bell, shafts dhëna dhe më. Nëse keni nevojë rindërtuar tuaj të transmetimit, ne mund te te ndihmojme. Ne ofrojmë me cilësi të shërbimeve të rindërtimit të transmetimit dhe mund të marr dhe të japë transmetimin tuaj nga kudo në botë.

Telefononi tani
EMAIL SHBA

E përgjithshme e transmetimit Notes:

1. Gjatësia Listuara gjatesite janë dimensionet e instalimit nga faqja e strehimit tufë në sipërfaqen e përparme bottoming e fllanxhë shok apo zgjedhës, me përjashtim të AT-1202 dhe 2-A-92, të cilat janë nga piken sipërfaqen e zgjedhës futjes në sipërfaqen piken e zgjedhës prodhimit.
2. Pesha Listuara peshat janë pa strehim tufë, Kontrollet dhe lubrifikant përveç nëse specifikohet ndryshe. Të gjitha peshat janë të përafërta. shtoj 7 lbs. [3.15 kg] të modeleve me një pompë të brendshme të naftës.

Eaton Fuller 5 Raportet Speed ​​Transmisionit gear

MODEL
5 SPEED
Lbs-Ft. Max TQ. mbi
të gjithë
1 % 2 % 3 % 4 % 5 Inç Gjatësia lbs Pesha. PTO
shpejtësi
% të
motor
Reverse Reverse Raport
LL L H
FS-4005A 420 8.05 8.05 8.05 85 4.35 78 2.45 66 1.48 48 1.00 20.4 232 46
FS-4005B 420 6.99 6.99 6.99 85 3.78 78 2.13 66 1.28 28 1.00 20.4 232 53
FS-4005C 420 6.99 6.99 6.99 85 3.78 78 2.13 81 1.17 17 1.00 20.4 232 53
FS-4205A 420 8.05 8.06 8.05 85 4.35 78 2.45 66 1.48 48 1.00 22.3 232 46
FS-4205B 420 6.99 6.99 6.99 85 3.78 78 2.13 66 1.28 28 1.00 22.3 232 53
FS-5005A 520 7.52 6.27 7.52 73 4.35 71 2.54 67 1.52 52 1.00 21.2 232 R-.46
L-.44
FS-5005B 520 6.82 5.30 6.82 85 3.68 71 2.15 67 1.28 28 1.00 21.2 232 R-.54
L-.52
FS-5005C 520 6.82 5.30 6.82 85 3.68 85 1.99 71 1.17 17 1.00 21.2 232 R-.54
L-.52
FS-5205A 520 7.52 6.27 7.52 73 4.35 71 2.54 67 1.52 52 1.00 23.1 260 R-.46
L-.44
FS-5205B 520 6.82 5.30 6.82 85 3.68 71 2.15 67 1.28 28 1.00 23.1 260 R-.54
L-.51
FS-6105A 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 60 1.39 39 1.00 25.6 356 48
FS-6105B 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 75 1.27 27 1.00 25.6 356 48
FS-6205A 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 60 1.39 39 1.00 25.6 340 48
FS-6205B 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 75 1.27 27 1.00 25.6 340 48
FS-6305A 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 60 1.39 39 1.00 25.6 369 46
FS-6305B 660 7.22 7.22 7.22 86 3.89 75 2.22 75 1.27 27 1.00 25.6 369 46
T-905A 900 NA 6.48 6.35 3.75 2.38 1.54 1.00 27.6 429 53
T-905B 900 NA 6.48 6.35 3.75 2.04 1.16 1.00 27.6 429 53
T-905C 900 NA 7.12 7.23 3.92 2.16 1.18 1.00 27.6 429 51
T-905D 900 NA 5.55 5.45 3.23 2.04 1.32 1.00 27.6 429
T-905F 900 NA 7.12 7.23 3.92 2.16 1.45 1.00 27.6 429 51
T-905H 900 NA 6.48 6.92 3.75 2.37 1.54 1.00 24.7 429 53
T-905J 900 NA 7.12 7.23 4.09 2.56 1.61 1.00 24.7 429 51
T-905G 900 NA 4.94 4.83 2.99 1.87 1.31 1.00 24.7 429 NA
T-905M 900 NA 5.58 5.47 2.67 1.76 1.32 1.00 27.6 429 NA
T-905P 900 NA 6.48 6.35 3.75 2.04 1.39 1.00 24.7 429 53
T-11605A 1150 6.35 6.48 6.35 69 3.75 57 2.39 57 1.52 52 1.00 24.7 407 R-0,533
L-0,533
T-11605B 1150 6.48 6.48 6.35 69 3.75 84 2.04 75 1.16 16 1.00 24.7 407 R-0,533
L-0,533
T-11605C 1150 7.20 7.09 7.20 85 3.90 84 2.12 80 1.18 18 1.00 24.7 407 R-0,513
L-0,513
T-11605D 1150 5.46 5.57 5.46 69 3.23 57 2.05 57 1.31 31 1.00 24.7 407 R-0,619
L-0,619
T-11605F 1150 7.20 7.09 7.20 85 3.90 84 2.12 46 1.46 46 1.00 24.7 407 R-0,513
L-0,513
T-11605M 1150 5.46 5.57 5.46 105 2.66 52 1.75 34 1.31 31 1.00 24.7 407 R-0,619
L-0,619
TO-905A 900 NA 4.21 4.12 2.44 1.54 1.00 0.65 27.6 429 82
TO-905B 900 NA 5.58 5.47 3.23 1.76 1.00 0.86 27.6 429 62
TO-905C 900 NA 6.01 6.11 3.31 1.82 1.00 0.84 27.6 429 61
TO-905D 900 NA 4.21 4.12 2.44 1.54 1.00 0.76 27.6
TO-905F 900 NA 4.90 4.97 2.69 1.48 1.00 0.69 24.7 429 74
TO-11605A 1150 6.35 4.25 4.16 69 2.46 57 1.57 57 1.00 52 0.66 24.7 407 R-0,813
L-0,813
TO-11605B 1150 6.35 5.57 5.46 69 3.23 84 1.75 75 1.00 16 0.86 24.7 407 R-0,619
L-0,619
TO-11605C 1150 7.20 6.03 6.12 85 3.32 84 1.80 80 1.00 18 0.85 24.7 407 R-0,603
L-0,603
TO-11605D 1150 5.46 4.25 4.16 69 2.46 57 1.57 57 1.00 31 0.76 24.7 407 R-0,813
L-0,813
one year warranty

Transmetimet e reja apo rindërtuar nga Pro Gear dhe i mbuluar me një një vit, garanci të pakufizuar largësi. *Shih garanci. Të gjitha garancitë e tjera janë se nga prodhuesi.