18 Speed ​​Eaton Fuller Transmission

18 Shpejtësia e transmetimit Eaton Fuller18 transmetimet shpejtësi Eaton Fuller në çdo model me modele automatike dhe manuale në dispozicion. Çfarëdo nevojat tuaja transmetimit Fuller, ne mund te te ndihmojme. Ne shesim Eaton Fuller 18 speed heavy-duty transmissions in new and rebuilt options as well as genuine pjesë e transmetimit Eaton Fuller ranging from rebuild kits, ingranazhet, kits duke mbajtur, synchronizers, kits vulë, kushineta, boshte counter, housings Bell, shafts dhëna dhe më. Whether you drive a Kenworth, Peterbilt, Freightliner, ndërkombëtar, Volvo, va, ose një Mack kemi transmetimin ju duhet.

Me më shumë se 100 vjet e suksesit provuar në on-autostradë dhe off-autostradë aplikacionet, Eaton is a global leader in vehicle transmissions. transmetimet Eaton janë engineered për të ju japin avantazh konkurrues që ju dëshironi. Fuller ju jep fuqinë për të pajisur kamionë tuaja me transmetimet dhe thonj që sakrifica asgjë.

Si të Identifikimi juaj Nomenklaturën Eaton Fuller Model Transmission

Kur urdhëron të jetë i sigurt që të ketë modeli juaj Eaton Fuller transmetimit në dispozicion. Numrin e modelit jep informacion bazë për transmetimin. Modeli transmetimit Caktimi dhe informacione të tjera identifikimi transmetimit janë stampuar në tag transmetimit. Për të identifikuar përcaktimin e modelit të transmetimit dhe numrin serial, gjetur tag në anën e transmetimit dhe pastaj të gjetur numrat siç tregohet.

Duty Transmission rëndë – nomenklaturë

Eaton Fuller Super Transmission Nomenclature
Eaton Fuller Model Përcaktimi Prefix
parashtesë përcaktim
T Twin Countershaft
TX w / Overdrive
RT Roadranger Twin Countershaft
RTF w / Forward Shift Bar Strehimit
Hrito w / Overdrive
RTOF w / Overdrive dhe Forward Shift Bar Housing
RTX w / Overdrive dhe Direct Shift Pattern
RTXF w / Overdrive, Drejtpërdrejtë Pattern Shift dhe Shift Forward Bar Housing
RTL Roadranger Twin Countershaft w / Ulët inercisë
i siguruar Roadranger Twin Countershaft w / të Ulët inercisë dhe lodh
RTOC Roadranger Twin Countershaft w / lodh dhe Model Convertible
RTLOC Roadranger Twin Countershaft w / Ulët inercisë, Model lodh dhe konvertueshme
FA Fuller Advantage Twin Countershaft
FAF Fuller Advantage Twin Countershaft w / Forward Shift Bar Strehimit
FAM Fuller Advantage Twin Countershaft Multi-çift rrotullues
FAMF Fuller Advantage Twin Countershaft Multi-çift rrotullues w / Forward Shift Bar Strehimit
FAO Fuller Advantage Twin Countershaft w / Overdrive
FAOF Fuller Advantage Twin Countershaft Overdrive w / Forward Shift Bar Strehimit
FAOM Fuller Advantage Twin Countershaft w / Overdrive & w / multi-rrotullues
FAOMF Fuller Advantage Twin Countershaft w / Overdrive dhe Multi-çift rrotullues w / Forward Shift Bar Strehimit
FR Fuller Roadranger Twin Countershaft
FRF Fuller Roadranger Twin Countershaft w / Forward Shift Bar Strehimit
FRM Të plotë Roadranger dyshe Countershaft w / multi-rrotullues
FRO Fuller Roadranger Twin Countershaft w / Overdrive
FROF Fuller Roadranger Twin Countershaft w / Overdrive & Forward Shift Bar Strehimit
FRW Fuller Roadranger Twin Countershaft w / Cooler-pak Option
FRLO Modele Lightning®

Eaton Transmission Shift Pattern

Një decal model ndryshim që shpjegon se si duhet të zhvendoset transmetimit duhet të jetë në automjetin tuaj. Nëse ju shift juaj model decal për transmetimin tuaj Eaton ka humbur, vizitoni tonë Webstore për të blerë një zëvendësim. diagramet ndryshim kërkohet nga DOT në rast nevoje emergjente për të lëvizur kamion tuaj.

18 model ndryshim shpejtësi për transmetimin Eaton Fuller

Eaton Fuller 18 Speed ​​Shift Transmission Pattern

RTLO18918B Eaton Fuller Transmission 18 Shpejtësia për shitje.

Si për të zhvendosur në mënyrë profesionale të rëndë Eaton-së 13- dhe transmetimet 18-speed manual për automjetet komerciale.

Ne kemi dekada përvojë në rindërtimin transmetimet dhe të specializuar në transmetimet Eaton Fuller kështu që ne e dimë pjesët tona. Profesionistët tanë të industrisë mund të ndihmojë me çdo lloj pyetje, nëse ju nuk jeni të sigurt se cilat pjesë ju duhet. Shiko pjesë PDF tona dështime dhe manuale të shërbimit PDF për transmetimet tuaja.

Na telefononi në numrin pa ndihmë të ekspertëve të transmetimit dhe këshilla apo mendimit tonë guide transmetimit problemeve
! Një telefonatë bën të gjitha! Ne jemi të lumtur për t'ju ndihmuar, Telefononi ne sot!

Telefononi Tani
EMAIL SHBA
one year warranty

Transmetimet e reja apo rindërtuar nga Pro Gear dhe i mbuluar me një një vit, garanci të pakufizuar largësi. *Shih garanci. Të gjitha garancitë e tjera janë se nga prodhuesi.